Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eladtam a régi telóm, volt...

Eladtam a régi telóm, volt gyári visszaállítás minden, hogy létezik hogy kéri az én Google fiókom tőlük?

Figyelt kérdés
Azt írja a nő hogy a régi fiókot kéri tőle, ez hogy lehetséges gyári visszaállítás után? Ezt nem értem. Írtam neki kell hogy legyen olyan lehetőség hogy hogy új fiók létrehozása vagy másik email cím hozzáadása. Ti ezt értitek miért kéri? Mi csináljak ha nem sikerül nekik? Adataim remélem le törlődtek azért.

2020. dec. 2. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Na, majd írj, hogy lett e fejlemény.
2020. dec. 2. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert nem jól csináltad a gyári visszaállítást. Ha bekapcsolt állapotban, belépve, a menüből csinálod, akkor nem kéri utána a jelszavad. De ha a bekapcsoláskori boot menüből csinálod, akkor igen. Ez a lopásgátló.
2020. dec. 2. 14:10
 13/21 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt írja neki

2020. dec. 2. 14:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Bekapcsolt állapotban csináltam a menuből már írtam.
2020. dec. 2. 14:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Én amúgy ezt nem értem
2020. dec. 2. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez z frp lock, ez a normális működése.

[link]

Itt a 148828 hsz-től van 1-2 tipp, nézd meg őket.

2020. dec. 2. 21:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát mindegy megoldottuk, engedtem hogy belépjen az emailemel. Aztán abban a pillanatban hogy már uralta a telefont el is távolította a fiókom. Aztán már csak annyi hogy a saját fiókját csatolja hozzá. Így megoldódott. Ennyit mindenképpen megtehetem rendes és tök türelmes nő volt. Azért egy jelszó cserét csináltam, bár nem hiszem hogy kíváncsi az emailemre.
2020. dec. 2. 22:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerencsés eseted volt akkor. :)
2020. dec. 2. 22:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát ja végülis én csesztem el, mert nekem gyári visszaállítás után be kellett volna üzemelni, aztán kiütni a saját fiókom és úgy eladni. Csak én nem is gondoltam hogy már ilyen is létezik hogy igazolni kell magam. Na mindegy most már. Xd
2020. dec. 3. 09:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Legközelebb gyári visszaállítás előtt lépj ki a fiókból, úgy jó lesz.
2020. dec. 4. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!