Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei p20 lite-ot akarom...

Huawei p20 lite-ot akarom lecserélni. Mit javasolsz?

Figyelt kérdés

Vele egy vagy tőle jobbat.

Honor 20lite-ra gondoltam..

De véleményem nincs róla..

Mit javasolsz?

Köszi.

2020. nov. 25. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha kipróbálod akkor az androidról mondod ezt ;)
2020. nov. 25. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 Megvolt. Továbbra sem értem, hogy mit esznek rajta az emberek. ;)
2020. nov. 25. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Én meg azt nem hogy miért vesznek ilyen drágàn androidot
2020. nov. 25. 21:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzatok
2020. nov. 25. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Jézusom lehetne egy kicsit több eszetek kérdező és társaik! Mind a kettő rendszer másban jó.

Lehetnek nagyon szar Iphonek és túlárazottal, de senki se mondja, hogy az Androidos telefonok is tökéletesek, és nincsenek benne hibák, és mindig a reális árat adják hozzá :DD

Egyébként kedves kérdező, TE kérdezted, hogy milyen telefonokat AJÁNLUNK, és az Iphone-t ajánló válaszoló is csak egy tippet adott, nem kellene ilyen társadalom-pusztító módon visszaszólni. (kivéve ha egy 8 éves kisgyerek vagy, akkor még menő)

- ANDROID FELHASZNÁLÓ vagyok -

2020. nov. 25. 21:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Samsung A21-70-ig nagyon jó telefonok vannak, a Honort nem éri meg, mert már nem a Huawei fejleszti és ja... Huawei meg.. ha nincs gondod a Google nélküliséggel, akkor nyugodtan :DD A Xiaomi (?) Redmi Note 9 tényleg baromi jó telefon, az osztálytársamnak is olyan van
2020. nov. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!