Huawei p20 lite-ot akarom lecserélni. Mit javasolsz?
Figyelt kérdés
Vele egy vagy tőle jobbat.
Honor 20lite-ra gondoltam..
De véleményem nincs róla..
Mit javasolsz?
Köszi.
2020. nov. 25. 20:12
1/16 anonim válasza:
Követem a kérdést, én is erről váltanék éppen.
Amiket néztem, az a Samsung a41 és a71, xiaomi mi note 8 pro vagy 9-es széria. Egyelőre nem tudom én sem mi legyen.
2/16 A kérdező kommentje:
Xiamoit nem ismerem.. Vagyis nincs tapasztalatom róla
2020. nov. 25. 20:37
3/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy nálad mennyire fér bele az árba, de én Xiaomi MI 9-et vettem tavaly decemberben, és nem bántam meg. Nem is tervezem lecserélni, amíg tönkre nem megy. Honor 20 Lite-ot viszont semmiképp nem vennék, hacsak a Huawei P20 Lite nem adta meg teljesen magát, mert nem tud annyival többet a Honor, hogy megérjen egy cserét. Szóval ha mindenáron le akarod cserélni, szerintem gyűjtögess még egy kicsit, és vegyél egy komolyabbat.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi..
Tippmix jó barát! 😎😎😎
💪🏻✌🏻☘️☘️
2020. nov. 25. 20:42
7/16 A kérdező kommentje:
#5&6
Koszi!!
2020. nov. 25. 21:04
8/16 anonim válasza:
Próbáld ki az iphone xs-t vagy 11 et , ha van rá kicsit többed 11pro
9/16 A kérdező kommentje:
Dobd ki az ablakon az iPhone-t
2020. nov. 25. 21:15
10/16 anonim válasza:
#9 😂😂😂😂
Végre egy rokonlélek. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!