Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha elvesztettem a telefonomat...

Ha elvesztettem a telefonomat honnan tudom lekérdezni a sim kártyám adatait?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 09:15
 1/4 anonim válasza:
szia, hát ezt megszívtad, akkor amikor nállad van a telefonod van egy saját kódja (nem a telefon szám) azt a kódot így keresheted meg hogy beírod azt hogy valami *06# van nemtudom pontosan keress utána a neten és kiad 1 számot, ha ellopják jelentsd add meg a számot és azt a telefont nem lehet használni más SIM kártyával sem
2010. aug. 11. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Előfizetésesnél egyszerűbben, feltöltősnél kissé lassabban megkaphatod az eredeti számodat.
2010. aug. 11. 09:46
 3/4 anonim válasza:
Hát ha előfizetéses akkor menj be egy telefonos boltba és mond le az előfizetést, ha viszont sima feltöltős akkor nem tudok semmit se hozzáfűzni, amúgy az én telefonomon van olyan rendszer hogy ha valaki ellopja a telefonom és be van kapcsolva az a rendszer akkor beírok egy telefonszámot és ha ellopják és kicserélik a kártyát akkor elküldik arra a telefonszámra a kártya számát amit megadtam így könnyebben visszatudom szerezni a telefont
2010. aug. 11. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hány sim kártya cserének küldi el a számát? 10 szer cserélgetve már jól összezavarja a magánnyomozást.

Sajnos lopott bicikliket is gyakran külföldön tüntetnek el.

2010. aug. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!