Mit tegyek, ha elvesztettem a telefonomat?
Leginkább a kártyára lenne szükségem (maradjon meg a számom)
Lemerült, PINkód miatt nem lehet visszakapcsolni
Nekem van egy nagyon jó kis funkció a telefonba építve gyárilag..
Ez olyan, hogy be kell állítani egy általad kiválasztott jelszót a telefonba.. Amikor a kiválasztott jelszót elküldöm sms-ben a telefonra, akkor lezárja magát a készülék.. A feloldás ilyenkor csak a biztonsági kód beütésével történhet..
Ez azért jó, mert ha például ellopják a telefont, vagy illetéktelenekhez kerül, akkor egy sms segítségével le tudo zárni..
De például azt is beállítottam biztonságként, hogy ha mondjuk 3 óráig nem nyúlok a telefonhoz, akkor lezárja magát..
Én ezt tenném, ha ellopnák tőlem vagy elveszteném a telefonom..
Nekem egy Samsung i8910 Omnia HD-m van..
Hát igazából ezt a biztonsági funkciót még más telefonban nem igen láttam.. Elöször nem is tudtam, hogy mire jó.. Amikor minden biztonsági funkciót bekapcsoltam benne, akkor bukkantam rá "Távoli telefonzár" néven.. Amikor kért a telefon egy jelszót, megadtam egy mondatot.. Ezt a mondatot, ha elküldöm rá sms-be, akkor lezárja magát..
Egyébként van olyan biztonsági funkció is, hogy akkor is zárja le magát a telefon, ha esetleg kicserélnék benne a sim kártyát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!