Hogyan állíthatom vissza ha el szúrtam valamit Bluetooth csatlakozással kapcsolatos beállítással, ami nem maga a csatlakozás?
Részletek: amikor a kocsihoz csatlakozik a Bluetooth, folyton szól egy pár másodperces zene, ami dudálnak sincs honnan jön, nem értesítés hang.
Előzmény: egyik nap süt mondtam a Google Assistant-nak, hogy "let's hear the news",
Utána akárhányszor kocsiba szálltam, elkezdett nekem b amerikai híreket mesélni választásról, Covid-19 helyzetről stb.
Na ezt sehogy nem bírtam kikapcsolni.
Tegnap óta csak egy kb 4 másodperces zene szól folyton, és fogalmam sincs hol kapcsoljam ki. Annyira meg nem okos ez a Google Assistant, hogy felfogja, hogy mit akarok.
Hol kapcsoljam ki?
ennél sokkal egyszerűbb. ratyi külön vett rádió, annak a bluetooth-ja, konkrétan annyi köze vn a kocsihoz, hogy bele lett rakva.
a rádión nincs mit állítani. a
de mindegy mert a jelenség megszűnt... s nem tudom mitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!