Megéri Iphone SE 2020-at venni?
Ugye vágod hogy a HD kijelző nem zárja ki hogy OLED legyen. A HD egy felbontás, de manapság elvárás egy okostelefonnál a Full HD kijelző. Egyébként ha nagyon kiváncsi vagy IPS panel, nem OLED.
Én független vagyok az androidtol és iphonetol, úgyhogy objektív véleményt kaphatsz tőlem:
Paraméterek alapján ugyanazon az áron sokkal jobb telefont kaphatsz androidban. Persze a lényeges kérdés hogy milyen android, mert nem mind jobb az iphonnál, de egyértelmű hogy vannak jobbak, ezzel kár vitatkozni...
Hogy tisztázzam az ára azért magasabb, mert a szoftverért is kérnek pénzt, magyarul azért mert megfizetik, nem azért mert jobb. Egyetlen előnye hogy zárt forráskodu. Persze a Blackberry is az.
Szívesen ajánlanék más telefont, de nem tudom hogy mennyire ragaszkodsz az applehöz.
Önmagában a megjelölt telefont tényleg csak akkor vedd meg ha neked iphone kell, ha sajnálod a penzebb dragabb iphonera, vegyél androidot és talán jobban is jársz.
Youtubon van sok teszt telefonokrol, ajánlom figyelmedbe őket
nekem iphone 11 van, de SE-ért pénzt nem adnék, annyit nem ad az iOS, hogy vegyek egy kicsit felturbózott 8-at.
Viszont, már androidból se lehet olyan marha jókat kapni 200k alatt. Említették itt a nord-ot, zöldül a kijelzője (amit szoftveresen megoldanak az csókolom, úgy hogy nem tudod majd levinni a fényerőt egy bizonyos szint alá), hajlik a telefon mint a papír.. lg velvet jól néz ki, de az lg meg kiad egy "csúcs"telót, és ad rá utána 1 főverzió frissítést azt csókolom.
Ezért vettem 11-et, + ez tartja kicsit az értékét legalább (értsd. magyarországon évek múlva is lesz olyan hülye, aki megveszi majd pár 10k-ért)
Nekem is SE telefonom van, nekem 100%-ig megérte.
Viszont ez attól függ, mire akarod használni.
a) Ha dolgozol, egész nap hívásokra vársz, sokat utazol - Akkor a 11 a nagyobb akkumlátora miatt
b) ha hozzám hasonlóan, csak "egy telefonra" van szükséged, azaz néha hívásra, social médiára és ilyen átlagos dolgokra - akkor szerintem nincs szükséged egy 11-re, elég a SE is, ugyanis majdem ugyanaz, csak természetesen kisebb az akkumlátor és a képernyő, meg nincs rajta három kamera :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!