Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Iphone SE 2020-at venni?

Megéri Iphone SE 2020-at venni?

Figyelt kérdés
Ha tudnátok előnyt/hátrányt mondani, illetve más telefont ajánlani örülnék.

2020. nov. 23. 10:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Szinte ugyanaz mint a 11, szerintem megéri
2020. nov. 23. 10:07
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem speciel nem érné meg hogy vegyek egy telefont ennyiért amihez töltő is külön kell venni. De valakinek lehet megéri.
2020. nov. 23. 10:08
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Hagyjátok már ezt a töltőt, mindenki az iphonet utánozza, majd nem lesz a samsungba se
2020. nov. 23. 10:10
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak iPhone jöhet számításba, akkor megéri, viszont androidos telefonból féláron ennél jobbat kapsz, viszont az kevesebb ideig támogatott. Te döntöd el, hogy neked mi a fontos.
2020. nov. 23. 10:13
 5/18 anonim ***** válasza:
43%

" androidos telefonból féláron ennél jobbat kapsz, viszont az kevesebb ideig támogatott. Te döntöd el, hogy neked mi a fontos."

Az meg van hogy az Apple most vesztett pert az USA-ba, mert a régi modelljeiket szándékosan szoftveresen lassították. Ennyit tudnék hozzáfűzni a hosszabb támogatáshoz.

2020. nov. 23. 10:15
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Csak egy iphone stabilabb
2020. nov. 23. 10:15
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom eldönteni, hogy akik azt mondják, hogy az iOS stabilabb, azok legutoljára 2.3-as droidot használtak, vagy nyomják a berögzült hülyeségeket.
2020. nov. 23. 10:46
 8/18 anonim válasza:
33%

Őszintén? A 2020 megnevezés egy ilyen telefonra? HD kijelzője van, 2020 ez elég gáz, főleg 150Kért. Arról meg ne is beszéljünk, hogy 1821mAh-s akksi van benne. Gondolom az iPhone fanok így is Istenítik. Ha letennének eléjük egy 200Ft-os almát amin rajta van az apple logo, 2000-ért is megvennék.

Hogy rövidebb választ is kapj:

Semmilyen Apple termék nem éri meg, amit 2009 után gyártottak. Így ez se.

2020. nov. 23. 10:46
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Mindenkinek nehezére esik ragozni a szavakat? Hát nem hangzik értelmetlenül, ha kimondod magadban, hogy "2020 ez elég gáz", nem jobb az, hogy "2020-ban ez elég gáz"? Így osztani az észt, öcsém... Miközben magadnak sincs.

Az a "HD kijelző" van olyan szép, mint egy OLED, semmi hátrányod nem származik belőle, na de az akksiból sem, mivel simán kibír egy napot azzal is, köszönhetően a szoftver optimalizáltságának.

Ha nem volt iPhone-od, nem tudsz érdemben véleményt alkotni róluk. Amíg nekem sem volt, nekem se tetszettek, aztán lett egy XS-em, (ami csak felvilágosítalak, mégcsak nem is "HD kijelzős") egyből változott a véleményem.

Android fanboyoknak ott vannak az androidos kérdések, nem kell itt rontani a levegőt mindig.

Választ adjak a főkérdésre is: igen, megéri. A 11-es széria hardverét kapta meg, ami teljesen jó. Kamerára sem lehet panasz, és mint mondtam, üzemidőre, kijelzőre sem.

Ha neked ez tetszik, nyugodtan megveheted, vagy kipótolhatod a nem sokkal drágább XR-re, de még akár 11-re is, amik ugyanolyan jók.

2020. nov. 23. 10:55
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

1: mi az, hogy szinte ugyan az, mint a 11? :DDD

a proci ugyan az, a többi iphone 8 raktárról maradt alkatrész.

Kérdező, akkor már egy XR-rel jobban jársz, az kb 30-40 pénzzel drágább.

2020. nov. 23. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!