Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 6.5 colos telefont hogy...

Egy 6.5 colos telefont hogy lehet megszokni 5colos után?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pár hét és hozzá szoksz, én pont így voltam 5colos telefonrol 6.3ra az elején furcsa volt hogy hoszabb és nagyobb de már akkor is tetszett. Mára meg a kicsi a furcsa és zavarna is ha visszakéne váltanom.
2020. nov. 15. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen telefonokról van szó. új telefonoknál szinte már alig van káva, mondhatni majdnem az egész telefont kiteszi a képernyő, szóval tegyük fel, hogy az 5 colos készüléked egy régebbi darab, aminek a teljes mérete kávákkal együtt ott van 6 col körül, akkor a 6,5 col már nem lesz hatalmas váltás. Ráadásul már a gesztusvezérlést is jól kifejlesztették, nagyon jól lehet navigálni a telefont gombok nélkül, így megspórolva egy kis extra helyet a képernyő alján, sőt, szerény véleményem szerint még kényelmesebb is a gesztusvezérlés, mint a gombos navigálás. Én pld. 2-3 éves 6 colos kijelzős telefonról váltottam idei 6,8 colos kijelzősre, de annyival jobb a technológia, főleg a gesztusvezérléssel, hogy a nagyobb méret ellenére az új telefon sokkal kényelmesebb, tény, hogy egy kézzel nem érem át az egész képernyőt, de nem sűrűn kell használnom a másik kezem segítségnek, mert ez a gyártóknak is egyértelmű, hogy sok ember nem ér át egy kézzel ilyen nagy képernyőket és természetesen úgy fejlesztik a rendszert, hogy általános használathoz ne is nagyon kelljen pld. a képernyő felső sarkaiba nyúlni. Igazából amíg nem próbáltam én is tartottam tőle, mivel már a 6 colos telefon is nagynak tűnt (aztán rájöttem, hogy csak az elavult kezelőfelület miatt), de aztán fél nap alatt hozzá szoktam.
2020. nov. 15. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung Galaxy s7 volt, ami 5 colos, utána váltottam A50-re, ami meg 6,4. Max egy napig volt szokatlan, utána meg az előző telefonom lett az :D

Amúgy nem sokkal nagyobb méretre, mert az A50 szinte keret nélküli.

2020. nov. 16. 00:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nekem is 5 colos telefonom volt most meg 6,3 telefonom van én rögtön meg tudtam szokni mivel én választottam ezt telefont és szeretem.
2020. nov. 16. 05:37
 15/17 Morzsi007 ***** válasza:
Én nem tudtam megszokni. Megrendeltem anno az iphone 6 plus-t, előtte 4S-em volt. 14. napon visszavittem és rendeltem egy sima 6-ost. Jó volt használni, ha nem telefonáltam vele, viszont tokkal a zsebembe elrakva a lépcsőb jöttem le és féltem, hogy meggörbül a telefon. Kényelmetlen volt a hordozása. Nem bántam meg a cserét.
2020. nov. 16. 08:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem volt probléma! Az egész telefon kb. 10%-kal hosszabb és szélesebb, 2 mm-rel vastagabb, és a kijelző most látványosan kitölti az előlapot (Huawei Ascend P7 után Samsung Galaxy A70), szóval nem kis különbség, de én mindig úgy voltam vele, hogy ha 1 kézzel is lehet használni, akkor jó, ha mindkettő kell hozzá, akkor annyi, tökmindegy, ahogy kényelmes, nálam telefonban a méret abszolút mellékes! Most már egyre nagyobbak a telefonok, hozzá kell szokni a kétkezes használathoz, ne menőzzünk 1 kézzel, ha nagyon kényelmetlen, mások véleményére meg ne adjunk, ha rosszindulatúan leszólnak vagy cikiznek! Velem sose volt ilyen, de el tudom képzelni, és jótanács a használóknak!

Legalábbis használat szempontjából nem probléma, az már inkább zavaró, hogy nagyon kilóg a nadrágzsebből! Azóta a táskámban hordom.

2020. nov. 16. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A jót könnyű megszokni.
2020. nov. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!