Egy 6.5 colos telefont hogy lehet megszokni 5colos után?
Nekem Samsung Galaxy s7 volt, ami 5 colos, utána váltottam A50-re, ami meg 6,4. Max egy napig volt szokatlan, utána meg az előző telefonom lett az :D
Amúgy nem sokkal nagyobb méretre, mert az A50 szinte keret nélküli.
Nem volt probléma! Az egész telefon kb. 10%-kal hosszabb és szélesebb, 2 mm-rel vastagabb, és a kijelző most látványosan kitölti az előlapot (Huawei Ascend P7 után Samsung Galaxy A70), szóval nem kis különbség, de én mindig úgy voltam vele, hogy ha 1 kézzel is lehet használni, akkor jó, ha mindkettő kell hozzá, akkor annyi, tökmindegy, ahogy kényelmes, nálam telefonban a méret abszolút mellékes! Most már egyre nagyobbak a telefonok, hozzá kell szokni a kétkezes használathoz, ne menőzzünk 1 kézzel, ha nagyon kényelmetlen, mások véleményére meg ne adjunk, ha rosszindulatúan leszólnak vagy cikiznek! Velem sose volt ilyen, de el tudom képzelni, és jótanács a használóknak!
Legalábbis használat szempontjából nem probléma, az már inkább zavaró, hogy nagyon kilóg a nadrágzsebből! Azóta a táskámban hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!