Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kisebb méretű telefont vennék,...

Kisebb méretű telefont vennék, melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Samsung A60 telefonom van, ez nekem nem túl praktikus. Szerencsére lassan használhatatlan lesz az akkumulátor miatt, úgyhogy lelkiismeretfurdalás nélkül vehetek újat. A jelenlegivel a méretén kívül még vagyok elégedve, de egyszerűen túl nagy az én kezembe. Még régebben volt egy iphone 4s-em, azt talán ma már túl kicsinek érezném. Valahol a kettő között lenne jó. Mit javasoltok?

2020. nov. 15. 19:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem, Iphone sajnos nem az én esetem, vagy legalábbis a múltban nem az volt, ahhoz meg draga, hogy megint megpróbáljam, hátha most jobban bejön.
2020. nov. 28. 00:14
 12/13 anonim válasza:
59%
Google Pixel 4 is jó választás lehet, vagy a Sony Xperia 1 és 5, ezek nagyon keskenyek, zsebben hordva alig érezni.
2020. nov. 28. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom Pixel 4A akart azt lenni, valóban korrekt telefon.

Csak borsós áron megy idehaza, ha van ismerős aki Németországban él, és el tudná hozni neked, nem kérdés hogy az a legjobb vétel.

De 170 ezret biztosan nem ér.

Esetleg persze német amazon, de a szállítási költség nem tudom mennyit dob az áron.

2020. nov. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!