Megéri a Telekomnal Előfizetést Mobil XL + Korlátlan díjcsomag 2 éves hűséggel telefont venni?
Most már nagyon belemegyünk a részletekbe, de én a 2/A kerületben lakom ahol csak a Telekom van, Digi nincs:) Tehát az otthoni előfizetés ára az így is, úgy is nekik van kifizetve.
Éééés az a csomag amiben ugyanannyi csatorna van (plusz HBO) az már mindjárt 8ezer forint a Flip-nél is. Ha ezt beköttetem ide, meg anyuékhoz, ugyanúgy ott vagyok hogy 16ezer, viszont cserébe a fapados Flip ügyfélszolgálat intézi az ügyeimet, nem a Telekom. A kábel, amin jön a net meg a tv, ugyanaz.
De mindegy is, ezek már nagyon apróságok, én végigszámolva meg egyébként is úgy érzem hogy ez nekem megérte, nyilván ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie. Nem kapok semmit a Telekomtól hogy ezt itt propagálom, csak erről szólt a kérdés és gondoltam talán releváns így részleteiben is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!