Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Baseusshop.hu oldal vélemény?

Baseusshop.hu oldal vélemény?

Figyelt kérdés

[link] - rendelt már innen esetleg valaki? Megbízható az oldal, meg persze a Baseus márkájú töltők? iPhone 12 telóhoz akarok venni töltőfejet, és találtam is ezen az oldalt. Pontosan ez a töltő lenne az: [link] termek/baseus-mirror-lake-type-c-usb-18w-halozati-tolto-fekete/

Mit gondoltok róla?

Köszi!

2020. nov. 13. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Megbízható márka, nincs mitől aggódnod.
2020. nov. 13. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:
én csalódtam benne régebben...vagyis inkább az Apple-ben. vettem korábban autóba egy DAC-es lighting-3,5 jack csatlakozós aux kábelt, és tökéletesen működött addig, ameddig nem frissítettem a következő iOS-re...onnantól nem támogatott kiegészítő lett, és azóta is egy fiókban porosodik. maga a márka tényleg minőségi, ameddig működött, tényleg jó volt.
2020. nov. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!