Turbado.hu oldallal kapcsolatban néhány véleményre lennék kíváncsi. Mennyire megbízható oldal?
Én rendeltem tőlük robotporszívót. Jóval áron alul kínálták, mint a többi bolt, ezért bennem is volt egy kis gyanakvás, de simán megérkezett. Ráadásul a kommunikációjuk is jó, részletesen küldték az email-eket, hogy hol tart a kézbesítés.
De nem véletlenül ilyen olcsó, külfödi raktárokból lobbyzák össze a termékeket, ezért relatíve sok a várakozási idő, 2 héttel minimum érdemes számolni, de valamit valamiért.
Én 5 és fél éve az előző telefonomat tőlük rendeltem, és semmi probléma nem volt! 2 MUNKAnapot írtak szállításra, amit teljesített is a futár (igaz én pénteken rendeltem, ezért kellett 4 napot várnom, de aztán kedden meg is érkezett) ! Bontatlan doboz, hibátlan állapot, összes gyári tartozék, és mivel az oldalon nem részletezték, ezért meglepetésként csak itthon a garanciapapíron derült ki, hogy GYÁRI garanciát adnak hozzá! Viszont végül sosem volt rá szükség, a telefon 4 évig tökéletesen működött! (Huawei Ascend P7)
Bár eddig csak akkor egyszer rendeltem tőlük, de nagyon jó tapasztalatom volt, és manapság is kimagasló az értékelése, amondó vagyok, hogy célirányosan a Turbado az egyik, ha nem a legjobb mobilos webshop, csak ajánlani tudom!
Én is vásároltam tőlük kb. 2 éve, és nem volt velük semmi gondom! Gyors kiszállítás, segítőkész telefonos ügyfélszolgálat, jó árak!
Hááát... most éppen (2020.nov.13) sehol nem érhetőek el:
turbado.hu
turbado.de
turbado.cz
turbado.pl
stb.
Szóval... egy hatalmas nagy kérdőjel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!