Használt telefon ( iphone ) vásárlásnál milyen papírokat töltsünk ki, mikre figyeljek?
Bármilyen papirt kitölthesz, felesleges.
Az 1-es leírta mire kell figyelni.
Még annyit tennék hozzá, ha részletre van és még nem telt le, akkor adósság miatt tilthatja a szolgáltató a mobilt.
Egyébként, ha icloudból meg mindenből kijelentkezett, akkor nagy meglepetés nem érhet. Várja meg amíg bejelentkezel a saját fiókodba, hogy minden működik-e. Ne legyen hamisítvány:))
az összes iPhoneonomat eladtam (kivéve az elsőt), de én sosem papíroztam... senki nem jött még vissza, hogy gond van a telefonnal.
Én azt szoktam csinálni, hogy géppel visszaállítom a telefon és utána végignyomkodom a beállítást addig míg a főképernyőig nem jutok és akkor a vásárló láthatja hogyan működik a telefon és adatom sem marad rajta.
nézz meg minden gombot, kamerát, hangszórót, hogy működik-e.
a fő lényeg tényleg az iCloudból való kijelentkezés.
Illetve a részletre vásárlás kifizetésének igazolása.
nem feltétlenül kell bejelentkezned az AppleID-ddal, anélkül is működnie kell a telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!