Miért nem vált át 4G-re a telefonom amikor eddig mindig 4G-n volt?
Figyelt kérdés
Kb 2 napja csinalna es nagyon idegesit mar. Le is frissitettrm beallitottam minden sz..rt rajta akkor is max 3g-vel jon a halozat amikor full full mindenhol 4G-s lefedettseg van es eddig jott is rendesen a 4G. Nagyon ritkan felmegy 4G-re 1 csikkel majd elmegy teljesen a halozat es visszaall 3G-re. Sim kartyat is kivittem visszaraktam az se segitett. Vadonatuj telefon kb 1 honapos szoval ez hardveres hiba.2020. nov. 7. 19:01
11/11 anonim válasza:
Voltam én is telenoros. Ismerős a történet.
Békéscsabán sokszor 3G sem volt, nemhogy 4..
Esztergom a mai napig siralmas (belvárosban 1csík a 4G a nyílt utcán!)
Telekomnál meg hasít, vezetékes net nem is kell már, mert a korlátlan mobil bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!