Miért nem vált át 4G-re a telefonom amikor eddig mindig 4G-n volt?
Figyelt kérdés
Kb 2 napja csinalna es nagyon idegesit mar. Le is frissitettrm beallitottam minden sz..rt rajta akkor is max 3g-vel jon a halozat amikor full full mindenhol 4G-s lefedettseg van es eddig jott is rendesen a 4G. Nagyon ritkan felmegy 4G-re 1 csikkel majd elmegy teljesen a halozat es visszaall 3G-re. Sim kartyat is kivittem visszaraktam az se segitett. Vadonatuj telefon kb 1 honapos szoval ez hardveres hiba.2020. nov. 7. 19:01
1/11 anonim válasza:
Kérdezd meg egy ismerősöd, hogy nála mi a helyzet.
Lehet, hogy maga a hálózat a hibás (szolgáltatói probléma )
2/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez hardver hiba? Nekem is van hogy 3G 4 helyet. Térerő baszki. Igen volt, hogy ahol 4G ment valamikor csak 3G volt egy pillanatig, de visszaállt. Nem az ön készülékében van a hiba.
3/11 A kérdező kommentje:
Elirtam. Azt akartam irni hogy nem hardveres hiba. Felhivtam a telenort azt mondtak naluk semmi hiba. Pedig szuleimnek sot ismeroseimnek is max3g jon ritkan 4g. Tipikus fos egy halozatot keptelen uzemeltetni rendesen na mind1
2020. nov. 7. 19:18
4/11 anonim válasza:
Milyen telód volt előtte? Mert Nekem a Huawei-vel sokkal erősebb téreő volt mindenhol mint most a Samsunggal. Cégemnél pedig ez durván ki is jön, mert fém doboz az egész, és ahol a Huawei-vel volt net, ott nemhogy netezni, de még telefonálni sem tudok ezzel a telefonnal. Egyébként 30-as vagyok, az meg ha leesik 3G-re akkor használhatatlan. Cég meg 20-as ahhoz tettek fel jelerősítőt a csarnokban.
5/11 anonim válasza:
Üdv. Március óta nincs 4g a telefonomon. Legjobb esetben 3g jön be, undorító. Pedig rendszeresen fizetem,de nagyon szutyok a hálózat!
6/11 anonim válasza:
Nekem a metróban vált vissza random 3G-re, először mindig van, aztán változó időnként ledob és mindaddig úgy is marad, míg fel nem jövök a felszínre. De nincs nagy bajom vele, a 3G is elég jó, HD videót is lehet vele nézni.
7/11 Közveszélyes Kontár válasza:
5G kiepiteset vegzik, kell tudja a telod majd ezt is ha nemtudja le kell valtanod
8/11 A kérdező kommentje:
Samsungom van mar evek ota regebben volt mindenfelem mert kereskedtem a telokkal stb. Most is meha felvalt 4g-re azt le is dob 1p utan 3g-re eddig meg nem csinalt ilyet. Es akkor erre fizessen az ember 10 ezreket. Kitorolhetem a seggem a korlatlan nettel igy ha egy videot nem tudom megnezni
2020. nov. 7. 20:30
9/11 anonim válasza:
Ha VoLTE képes a telefon, be tudod állítani kényszerített 4G-re. Ha nem tudja, akkor nincs ilyen opció, mert híváskor muszáj visszamennie 3G-re, 4G-n nem működik a klasszikus hanghívás, csak az IP alapú VoLTE.
10/11 A kérdező kommentje:
Hiaba allitom be kenyszeritett 4g-re ha be is dobja max 1 csikkal felpercig van utana meg elmegy. Nem ertem ossze vissza valtogat 3G, 3G+ meg 4G kozott. Egy ku..rva gammel nem tudok jatszani mert a 40es pingbol 6 ezres pingeket csinal.
2020. nov. 8. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!