Hasonló telefon mint az Asus rog phone 3?
Figyelt kérdés
Sokmindent intézek, dolgozok telefonon. Most fogok újat vásárolni. Fontos nekem a legalább 6 gb RAM, de a 8-nak jobban örülnék. Fontos a nagy akkumlátor (6000 mAh), a minél gyorsabb töltés és az ujjlenyomat olvasó, nem fontos hogy legyen jack csatlakozója. Praktikus lenne az 5.0 bluetooth, és a hangos hangszóró. A kamerát nem igazán használom. Tehát az asus rog phone 2 vagy 3 tökéletes választás lenne, csak egy baj van: nem tudon elviselni a telefon óriási méretét. A legjobban egy akkora telefon tetszene, mint a 2016-os Iphone SE vagy annál kicsit nagyobb, a lényeg, hogy olyan kompakt és jól fogható legyen. Nem zavar, ha a telefon kicsit vastagabb. Tudtok esetleg ilyet mondani? Az iOS op. rendszerrel működő készülékeket nem szeretem.2020. nov. 7. 14:16
1/6 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen ilyenekről beszélni hogy 6000mAh, mert pl egy iPhone sokkal kisebb akksival is jobb üzemidőt produkál mint mondjuk egy Samsung Galaxy Note 20
Értem hogy írtad hogy nem akarsz iPhone-t, de én 11 Pro-t, esetleg 12 Minit vennék. A 11 Pro-nak biztos hogy jó az üzemideje.
Esetleg még Samsung Galaxy S20 FE
2/6 A kérdező kommentje:
Az Iphone 12 mini mérete tényleg jó, köszönöm! De sajnos túl pici az a 4 gb ram és az aksiidő... Tudom, hogy nem csak a mAh-től függ, de a 6000-rel azt akartam hangsúlyozni, hogy körülbelül kibírjon 2 napot. Más ötlet?
2020. nov. 7. 17:20
3/6 anonim válasza:
Nagy akksi ÉS kompakt méret? Szólj, ha találtál ilyet, mert én is vennék :D
4000mAh körül vannak már kompakt telefonok, de azokkal se lesz 2 nap üzemidő, ha sokat használod.
4/6 anonim válasza:
Egy androidos telefon kb 1,5x annyi rammal működik úgy, mint egy iOS-es.
Tehát a 12 Mini 6GB rammal hozni fogja egy 6GB ramos telefon ram kezelési képességeit (mennyi alkalmazás marad meg háttérben stb) vagy akár egy 8gb-osét
5/6 anonim válasza:
4gb-ot akartam írni a minire, elírtam
6/6 A kérdező kommentje:
És ez hogyan lehetséges? Nagyon optimalizálja a működést? Tehát akkor az a kicsi aksi ami a 12 miniben van, kibír egészen sokat?
2020. nov. 26. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!