Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kell ilyenkor csinálni?

Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Most vettem egy új telefont nemrêg (Xiomi Redmi 9). Ugye beállítottam, hogy ne ismeretlen számként lássanak, ha telefonálok. Viszont most valamiért újra ezt írja ki (és persze ismerőseim nem nagyon veszik fel a telefont emiatt). Ha megpróbálom vissza állítani, azt írja ki, hogy "Nem várt válasz a szolgáltatótól". (Telekomos vagyok, de jelenleg Olaszországban)

2020. nov. 2. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szolgáltató általi helyett a mindig jelenjen meg a telefonszám kijelzést állítod?
2020. nov. 2. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Telefonálj a Telekomnak, hogy a telefonszámodat tegyék láthatóvá. (Alapértelmezés szerint elrejtik.)
2020. nov. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!