Miért csinálja ezt a telefonom?
Egy huawei y6 om van 32 gb ebből 21 foglalt, amit 1 év alatt telítettem be.
Nagyon laggol.:
A googlebe egy weboldalt tudok megnyitni, utána kikell lépni az egész alkalmazásból.
Ugyan ez van a tiktok és az instgarammal is. Csak ezeket használom jóformán.
A billentyűzet sem úgy müködik ahogy kéne.
Sokszor kikell kapcsoljam, vagy újra indítanom, mert egyszerűen nem lehet vele bírni.
Hiába takarítok, törlök ki dolgokat, szinte semmit nem változik.
A y6 egy belépőszintű telefon, kevés memóriával, gyenge processzorral. Sajnos sokat nem lehet elvárni tőle.
Az alkalmazásokon belül töröld a gyorsítótárazott adatokat, valószínűleg már teli van szeméttel. Kapcsold ki az automatikus frissítéseket, ez némileg tud javítani a gyorsaságon. Figyelj arra, hogy ne nagyon fusson több alkalmazás a háttérben, viszont fontos, hogy amiket használsz, azok vígan elvannak, nem kell kilövögetni őket, mert amikor újra elindítod, akkor ahhoz több erőforrásra van szüksége mintha csak a háttérből betöltenéd. Ez egy régi, berögzült szokás a droidosok körében, de a rendszer nem hülye, kilövi azt, amit már nem tud kezelni.
Ha más nem, a gyári visszaállítással még segíthetsz, de ahogy írtam, a y6 nem sok mindenre való, illúzióid ne legyenek.
Köszi.
Amúgy nem is várok el tőle sokat csak h normálisan müködjenek az alap dolgok, h ne kapjak ideg bajt xd
1-es válaszoló vagyok
Én egyébként mindenkit próbálok lebeszélni ezekről a telefonokról. Tudom, hogy ma Magyarországon a népesség többségének gondot okoz 70-80 ezer forintot kiadnia sajnos, de ebben az ársávban már kapni korrekt készülékeket. Ez alatt tényleg marad az idegbaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!