Szeretnék iOS-re váltani. Két telefon között viszont nemtudok választani. Tippek, hasznos tapasztalatok?
iPhone XS ; és 11 Pro között vacilálok.
Ami nekem fontos, az akksiidő.
Nem játszom rajta, közösségi médiát használok, viszonylag sokat navigálok, és telefonálok.
Minden tesztet amit végignéztem, a 11 Pro jött ki győztesen -battery drain tests- ; viszont ott mindig volt valamiféle játék is, amit ugye én teljesen kihagynék.
Szerintetek?
Árak: 256GB-os XS : 278.000
64GB-os 11 Pro: 317.000

11 Pro
Nekem jól bírja, bár játék nulla, nekem nem arra kell.

nekem 11 pro van és a 8+ után nagyon jó akksiidőket kaptam.
bár én sem játszom. csak kicsit. a játék az zabálja az akksit, úgyhogy ha csak játékra kell akkor majdnem mindegyt mit veszel.
de általánosságban a 11 pro akksija nagyon jó.
minap volt egy komoly tesztem, reggel 5-tól este 11-ig navigálás, fotózás (cirka 500 kép) és a többi mindennapos dolog mellett is kibírta estig bőven.

Ugyan, most XS-em van, de ha ismét választanom kellene, akkor a 11 Pro-t venném.
Az akksija jobbnak bizonyul, hisz valamivel nagyobb, mint az XS-é, ezért az üzemidő is jobb.
Bár, az XS is képes jó üzemidőt produkálni. Ha kicsit intenzívebben használom, akkor is megvan az 1, maximum 2 nap, ha lazábbra fogom, akkor akár 5 napot is kibír.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!