Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C6, HTC HD2 vagy iPhone 4?

Nokia C6, HTC HD2 vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok?

Esetleg tapasztalat vmelyikkel kapcsolatban?

2010. aug. 9. 14:55
1 2
 1/12 bp1985 ***** válasza:
htc hd2. Nekem ez van, 3gs volt előtte. Néztem a 4-et is, hát nem tudom, amit abba ujdonságként raknak, az mind 4-5 éves dolog. Majd jönnek, hogy apple-ra több a program. Persze, több, mindenféle baromság van hozzá. Olyanok, hogy fingani, meg böfögni kell, kutyát kell kergetni, stb. htc-nél nincs jailbrake, nincs korlátozás alaphelyzetben sem, stb.
2010. aug. 9. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
mind2 jo csak iphonet ne nagyon szar telo nem eri meg az arat sok a program ra..? szart sem ersz vele mert vagy fizetni kell ertuk vagy jailbreakelni kell ami garivesztessel es plusz penzel jar ennyit az iPonrol
2010. aug. 9. 15:27
 3/12 A kérdező kommentje:

És a Nokia C6, az már magában felejtős? :)(tudom, hogy alsóbb kategória, de az is jó telefon lehet)

Viszont, ha az iPhone-t Jailbreakeled, és utána visszarakod rá az eredeti, garis szoftvert, akkor ugyanúgy él a garancia. Nem? Én ezt hallottam...

2010. aug. 9. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezek közül a HD2, deén a helyedben HTC Desiret vennék, vagy Samsung Galaxy S-t
2010. aug. 9. 15:35
 5/12 bp1985 ***** válasza:
Az oké, hogy él. csak a világon nincs még egy ilyen gyártó, aki a flash-t nem rakja bele a telefonba, és a bluetoothoz külön program kell, hogy más márkával is menjen. De látom te hajlasz az iphone 4 felé, rádbízom.
2010. aug. 9. 16:09
 6/12 A kérdező kommentje:

15:35-nek:

A Desire nem rossz, csak a külseje szerintem kicsit nőies...

A Samsungban pedig már többször is csalódtam, nem szeretnék többet, tehát maga a márka felejtős.

16:09-nek:

Igen, bevallom az iPhone-hoz húz a szívem, csak tisztában vagyok a hátrányaival is, ezért is ez a dilemma.

Viszont a HD2-t is kezdem megkedvelni...:)

2010. aug. 9. 16:18
 7/12 bp1985 ***** válasza:
Én tapasztalat alaján mondom a hd2-őt, nekem több apple nem kell. De neked kell dönteni, te fogod használni.
2010. aug. 9. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest hogy több az appleb.zi mint a htc-sek, örömmel látom hogy itt még nem jött egy emberke sem isteníteni az iphone-t.

iphone sem egy rossz teló, nem azt mondom, de közel sem egy htc.

Meg ha megnézed a legtöbb iphone usert, látod hogy csak divatb.zi a többség.

2010. aug. 10. 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:

HTC HD2 Win mobil nem? Ha az akkor kizárt. Iphone 4 akkor.

Inkább HTC HD2 helyett más HTC-t nézz ami androidos. =)

2010. aug. 10. 13:11
 10/12 bp1985 ***** válasza:
Mi bajod van a winmobile-val? Jobb, mint az ios, nem kell buherálni.
2010. aug. 10. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!