Milyen androidos telefont vegyek?
Tipikus értelmetlen kérdés, amire nem lehet olyan formában normális választ adni, ahogy a kérdező várja.
Akkor egy másik megközelítés:
100 ezer Ft-ért nincs olyan telefon, amiből valami ne hiányozna.
Ennyi pénzért vagy a kamera lesz gyenge, vagy a proci, vagy az anyaghasználat, vagy rövid idejű szoftvertámogatottság, vagy minden egyben. Olyan telefont, ami nagyjából minden téren használhatót nyújt, 150 ezer Ft felett, de inkább 200 ezertől kapsz.
Felesleges itt sorolgatni ennek, meg annak a hátrányát, mert 100 ezerért mindnek van hátránya.
Nem is azt mondtam, hogy 100 ezerért csúcskategóriás telefont akarok... Hanem hogy ennyiért melyik az, amelyik a legtöbbet nyújtja, és pont azért kértem hogy írjátok le a hátrányait is, mivel tudtam, hogy ennyiért valszeg lesznek hátrányai..
De nem tudom, tényleg én fogalmazok ilyen szarul, vagy miért van az, hogy eddig 1-2 válasz kivételével egy ember sem fogta fel, mire vagyok kívácsni?
Valószínüleg te vagy a tökéletes, bátttyyya. :D
Mondjuk mert ki nem bírtad eddig nyögni, hogy mik a fontos tényezők számodra
“Talán mert lényegtelen a kérdés szempontjából?”
Ja oké. Nyomógombost ajánlanék.
Előnyök: sokáig bírja az akksi
Hátrányok: olcsóbb, mint 100 ezer Ft
“Az 2/5 pipa azért meglátszik”
Telibef.som ezt az idétlen pontrendszert, ami nem mutatja a válaszok valódi hasznosságát. Az ilyen szerencsétlen kérdésekre általában hozzáillő színvonalú válaszokat adok, és teszek a pontszámra, meg az összes gyökérre, akinek nem tetszik xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!