Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudok flash hátteret...

Hogy tudok flash hátteret vagy menüt tenni a Sony Ericssonomra?

Figyelt kérdés

Van egy Sony Erocsson v640i-m. És állítólag valahogy meglehet oldani hogy rá lehessen rakni a flashet.

Aki tudja hogyan kell annak nagyon örülnék ha megosztaná velem.

2010. aug. 9. 09:19
 1/5 A kérdező kommentje:

itt a bizonyíték hogy lehet :D

http://www.youtube.com/watch?v=XZYsQ4WHiRw

2010. aug. 9. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
moddolással, máshogy nem. ez azt jelenti, hogy a gépen kicseréled a főmenüt. a keresőbe beírod hogy se-modding, és van egy pár magyar oldal. biztos van mert én is csináltam csak én k750i-n. kicsit bonyolult először.
2010. aug. 9. 10:11
 3/5 A kérdező kommentje:
ezzel el lehet baszni a telefont ?
2010. aug. 9. 11:12
 4/5 bslayer15 ***** válasza:

Üdv!

Igen moddolással lehet, de ha nem független a telefonod akkor előtte ki kell cserélni a szoftvert gyári Sony Ericsson-osra, mert a szolgáltatók általában letiltják a Flash menü használatát. A szoftvercsere garanciavesztéssel jár!

A moddolás csak akkor "b*zhatja" el a telefonod ha valamilyen okból elkezded kitörölgetni a rendszerfájlokat.

Viszont a szoftver csere elronthatja a telefonod, úgy, hogy többé nem kapcsolt be. Ezért kell biztonsági mentést csinálni az egész telefonról a folyamat elkezdése előtt.

2010. aug. 9. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Milyen eszközök is kellenek hozzá ?

Mert találtam egy oldalt ahova le van írva de a biztonság kedvéért megkérdeztem.

[link]

Meg hogy tudok biztonsági mentést csinálni a telefonról ?

2010. aug. 10. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!