Milyen tapasztalataitok vannak a Vodafonnal?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a havi számlát csak egyetlen összeggel adja meg, amit aztán meg kell fizetned. Értem, hogy az internet és a tévé, az havi fix, de a vezetékes telefon az havonta változó. Viszont, ha ezt nem részletezi (mikor, kinek, mennyi ideig telefonáltam), akkor nem tudnám ellenőrizni.
Ti hogy vagytok ezzel?
2020. okt. 21. 16:16
1/6 A kérdező kommentje:
Hallottam ugyanezt a Digi-ről is. Ez milyen szokás lett?
2020. okt. 21. 16:18
2/6 Koplárovics Béci válasza:
Ha csomagot választasz, akkor egy számla jön. A számlán külön fel van tüntetve, hogy mennyi az internet, mennyi a tévé, mennyi a (vezetékes) telefon havidíja, és az egyéb szolgáltatások díjai. Vezetékes telfonnál olyan szempontból van bontás, hogy pl helyi hívás csúcsidő vagy azon kívül, mobil hívás csúcsidő vagy azon kíül (szolgáltatónként).
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Ja, ez Vodafone (ex-UPC). A mobilszámla az (nekem) külön jön. Mindkettőhöz (vezetékes és mobil) lehet kérni egyszeri és rendszeres hívásrészletezőt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 21. 16:42
5/6 anonim válasza:
Van erre 1 app, mindent kijelez azonnal. My Vodafone
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!