Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Vodafonnal?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy a havi számlát csak egyetlen összeggel adja meg, amit aztán meg kell fizetned. Értem, hogy az internet és a tévé, az havi fix, de a vezetékes telefon az havonta változó. Viszont, ha ezt nem részletezi (mikor, kinek, mennyi ideig telefonáltam), akkor nem tudnám ellenőrizni.

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. okt. 21. 16:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Hallottam ugyanezt a Digi-ről is. Ez milyen szokás lett?
2020. okt. 21. 16:18
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha csomagot választasz, akkor egy számla jön. A számlán külön fel van tüntetve, hogy mennyi az internet, mennyi a tévé, mennyi a (vezetékes) telefon havidíja, és az egyéb szolgáltatások díjai. Vezetékes telfonnál olyan szempontból van bontás, hogy pl helyi hívás csúcsidő vagy azon kívül, mobil hívás csúcsidő vagy azon kíül (szolgáltatónként).
2020. okt. 21. 16:38
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ja, ez Vodafone (ex-UPC). A mobilszámla az (nekem) külön jön. Mindkettőhöz (vezetékes és mobil) lehet kérni egyszeri és rendszeres hívásrészletezőt.
2020. okt. 21. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 21. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Van erre 1 app, mindent kijelez azonnal. My Vodafone
2020. okt. 21. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem rosz
2020. okt. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!