Valaki megtudná mondani, hogy működik a tel. Szám letiltása?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok jártas e témában. Nagyon fontos lenne,hogy eltudjak érni valakit az is meg fordult a fejemben hogy esetleg letiltott?!. Sms-t is küldtem már. Vagy ne is reménykedjek? :S Köszi a segítséget.2010. aug. 9. 00:04
1/3 anonim válasza:
mit jelez a teló ha hívód? ha folyton foglalt, akkor lehet, hogy beállította a hívás szűrőt, modern telók mindegyikébe van ilyen. Csinál egy listát, és csak arról a számokról lehet elérni. De ez esetben minden sms-t meg kap.Szóval arról nem tudok, hogy sms-t lehetne szűrni. Nincs a telódban olyan, hogy értesítés az üzi kézbesítésről? Mert akkor ha beállítod, kapsz egy értesítés arról, hogy az illető telójára megérkezett az sms.
2/3 anonim válasza:
Az sms, mindig látható számról érkezik, ott nem tudod elrejteni. Ha elég az eseti tiltás akkor a hívandó szám elé tegyél egy tiltó kódot:
#31#06701234567 ...
valahogy így, ahol a hívandó szám a 06-70-1234567. Ha így hívod nem lát hívószámot a hívott ...
maci
3/3 A kérdező kommentje:
Mind a 2 választ köszönöm. Sms-t mindig ugy küldöm el, hogy visszajelezzen. Amúgy valóban letiltott az illető, ezt már kiderítettem, általában foglaltat jelzett. Csak váratlanul ért és attól kezdve befejeztem vele.
2010. aug. 11. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!