Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 vagy Samsung Galaxy...

Iphone 11 vagy Samsung Galaxy S20 plus?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni a 2 telefon közül. Jelenleg egy Huawei p20 lite-om van, tehát akármelyiket választom, biztosan előrébb lesznek a mostani mobilomnál. Iphone-t fényképezni és videófelvételekre használnám főleg, nagyon odavagyok a dizájnért, illetve maga az iOs kezelőfelület is érdekel. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy a samsungnak szebb a kijelzője, nagyobb a felbontása, és lenyűgöző az a 120 Hz-es képfrissítés. Nagyon sokan körülöttem a samsung mellett állnak, de nekem főleg a kamera a döntő. Fáj kicsit, hogy az Iphone-nak olyan kicsi a felbontása, és hogy pár tulajdonságot el kell hagynom, pl a split screen-t. Samsungnak nem igazán tetszik a dizájnja, a kamerasziget, illetve már vagy 10 összehasonlító videót megnéztem a kamera teljesítményről, és mindenhol az Iphone-t preferálom jobban. Ti hogyan döntenétek? Én nagyon tanácstalan vagyok.
2020. okt. 16. 14:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hát tényleg nincsenek egy súlyban szerintem se, de inkább az s20+-t a 12-vel kellett volna összehasonlítási, de ha neked az tetszik akkor tényleg jól döntöttél :D
2021. jún. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!