Iphone 11 vagy Samsung Galaxy S20 plus?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni a 2 telefon közül. Jelenleg egy Huawei p20 lite-om van, tehát akármelyiket választom, biztosan előrébb lesznek a mostani mobilomnál. Iphone-t fényképezni és videófelvételekre használnám főleg, nagyon odavagyok a dizájnért, illetve maga az iOs kezelőfelület is érdekel. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy a samsungnak szebb a kijelzője, nagyobb a felbontása, és lenyűgöző az a 120 Hz-es képfrissítés. Nagyon sokan körülöttem a samsung mellett állnak, de nekem főleg a kamera a döntő. Fáj kicsit, hogy az Iphone-nak olyan kicsi a felbontása, és hogy pár tulajdonságot el kell hagynom, pl a split screen-t. Samsungnak nem igazán tetszik a dizájnja, a kamerasziget, illetve már vagy 10 összehasonlító videót megnéztem a kamera teljesítményről, és mindenhol az Iphone-t preferálom jobban. Ti hogyan döntenétek? Én nagyon tanácstalan vagyok.2020. okt. 16. 14:01
1/11 anonim válasza:
11 et vettem a nyáron, nembántam meg, ha kipróbálod azt mondod soha többet android
2/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire releváns még, de mindenképp az Iphone-t ajanlom. En is a nyaron vettem a 11-est, egyszeruen imadom. Mindennap hazaerek egy töltéssel ugy, hogy rengeteget hasznalom egesz nap. Megbizhato rendszerű, szep, kenyelmes es letisztult mind a kulso, mind a belso design.
3/11 A kérdező kommentje:
Még releváns, köszönöm a válaszokat! :) Mindenképpen várok még 1-2 hetet, nem szeretném elkapkodni, addig is fogyasztom még az összehasonlító videókat. Talán jobbak a technikai adatai a samsungnak, de érzelmileg az Iphone felé húzok.
2020. okt. 22. 14:00
4/11 anonim válasza:
Érdekelne, hogy melyik mellett döntöttél. Megírod ide majd? :)
5/11 A kérdező kommentje:
Megírom, ha sikerült választanom. :)
2020. okt. 22. 14:11
6/11 anonim válasza:
11em van lassan 1éve és egyszer se volt vele baj
7/11 A kérdező kommentje:
Hosszú vacilálás után végül én is az Iphonet vettem, és nagyon szeretem! :) Jobban húzott a szívem afelé. Ha Samsungot vettem volna, akkor folyamatosan azon gondolkodnék, hogy milyen lett volna az Iphone, de így, hogy azt vettem, nincs az az érzés, hogy jaj de megbántam és samsungot akarok.
2020. nov. 9. 13:33
10/11 anonim válasza:
Pedig egyértelműen jobb lett volna a Samsung Galaxy S20 Plusz. Az Iphone 11 a Samsumg galaxy S10-el van kb egy mezőnyben esetleg a Samsung galaxy S20 FE-vel de már talán a sima S20 is egyértelműen jobb az S20+ pedig pláne. Az S20+-t az Iphone 12 pro-val kell összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!