Miért van az hogy istennek sem tudom átállítani hogy minden fotómat az Icloudba mentse el, mert a nyers tárhelyem eléggé fogyóban van az iphoneon?
Figyelt kérdés
Van egy lassan 5 éves 6s-em ami 16 gb-os ami valljuk be manapság semmire nem elég, de még nincs keretem lecserélni egy újabb modellre ezért előfizettem havi 50 gb tárhelyre icloduon, ami kb 300 Ft nem egy ördöngős összeg, de hiába akarom hogy oda mentsen minden sokszor az iphone alap memóriájára menti, és át kell másolnom gépre he épp engedi nem sérül meg a kép/videó. Meg a jobb alsó sarokba a képnél/videónál egy kis felkiáltó jelet ír, és rossz minőségű lesz a kép, vagy a videót el sem indítja azzal hogy "hiba lépett fel a lejátszáskor" és folyton 850 mb-t ír a képeknél úgy hogy hiába dugom fel gépre a telefonom egy nyamvadt kép sincs rajta, de akkor is annyit ír a fotóknák, és nem automatikusan az icloudba menti a cuccokat. Mit kezdjek ezzel? Röhejes hogy 1 hónappal ezelőtti fotót ha át akarom küldeni egy barátomnak nem engedi, mert nem küldhető el neki a kis felkiáltójeles szarság miatt.2020. okt. 15. 21:06
1/1 anonim válasza:
Beállítások -› felül a neved -› iCloud -› Fotók -› iCloud fotókönyvtár ‹- ez be van kapcsolva?
Ha igen mikor kapcsoltad be? volt ideje bármit is feltölteni?
A feltöltés töltőre durva és wifire csatlakozva megy. több órát, egy éjszakát is eltarthat! Hagyni kell neki időt, sokáig elmaszatol vele.
Itt jelentkezz be és nézd meg a Fotókban feltöltött-e valamit: [link]
A kis háromszög azt jelenti, hogy azok amiket látsz csak bélyegképek, nem az eredeti képet látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!