Kell-e bàrmilyen dologról lemondanom, ha androidról iosre szeretnék váltani?
Le kell mondanod:
- A kompatibilitásról. iPhone semmiből nem használja a rendes szabványt, hanem saját megoldást.
- A testre szabhatóságról. Fele annyira sem lehet testre szabni, mint az Androidot.
- A normális ár/érték arányról. Az iPhone baromi drága a tudásához képest
"Ezenkívül minden tudsz rajta csinálni, amit egy androidoson."
Majdnem mindent. Pl. bluetooth-on file-t átküldeni még mindig nem hajlandó.
"Egyébként az androidos telefonok sem olcsók."
Androidból már 80 ezerért nagyon jót tudsz venni. 8 magos proci, fullHD kijelző, erős akku, 4GB RAM.
iPhone meg 150 ezer minimum és van benne 2GB RAM...
iPhoneonos vagyok. EGy dologgal szívtam: a windowsos gépen nehezebben megy a szinkronizálás iTunessal. Van hogy nem látja a telefont, vagy nem szinkronizál.
A Macintosh-al sosem volt ilyen gondom. mindig működik.
ezen kívül nem tudnék hátrányt mondani a droiddal szemben.
talán a memória kártyás bővíthetőség hiánya. De annak is inkább előnye van, egyel kevesebb meghibásodási, lassulási lehetőség.
Memóriakártya manapság már nem hátrány, mikor 128GB tárhely van egy telefonban, az kb elég mindenre. Persze ettől függetlenül örülök, hogy nekem ott a lehetőség a bővítésre.
De igen, a szinkronizáció. Androidon összekötöm USB-vel és másolok, amit akarok le és fel, tudok mindent szinkronizálni és akár SMS-t is küldeni a gépről. Plusz pl KDE connect-el vezérelni a gépet.
iPhone-on meg mindent csak az iTunes-on keresztül lehet, ami Linuxra nincs, szóval nekem alaból kiesett, ráadásul nem is lehet akármit rátölteni, mert nem engedi...
" kap helyette 4-5 evet."
Már ha élne annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!