Tényleg szörnyű teló a samsung galaxy a10? : (
Már majdnem másfél egy éve keményen dolgoztam azért, hogy összegyűjtsek egy okos telefonra való pénzt, mivel eddig kis nyomógombos nokiám volt (tinédzser vagyok, a szüleimnek sajnos nincs pénzük arra hogy telefont vegyenek nekem és maguknak, ígyhát mindenkinek nyomógombos kis telefonja volt, a szüleimnek ugye még most is.)
És több mint egy év után két hete nagyon boldogan megvettem a samsung galaxy a10-t.
Ma megkértem az egyik lány osztálytársamat, hogy valamit segítsen beállítani a telefonomon mert nem értek még az ilyenekhez, és segített is éppenséggel csak kiröhögött és aztmondta hogy "neked aztán jó szar telód van!"
Neki ha jól tudom iphone 11-e van, szóval megértem hogy az után ez neki nagyon pocsék, de mégis nagyon megbántott vele :c
Tényleg ilyen rossz telefont vettem?
Ja és amugy igen
Ha nem egy 500 ezres telód van mint nekik akkor már "béna" a teló
De ilyenekkel ne foglalkozz!
Lehet hogy van olyanod mint ami nekik nincs és röhögd ki őket te is nyugodtan!
Bár hardveresen nem épp a legjobb, még ennyi pénzért sem, nagyon-nagyon belépő szintű, de egy régi nyomógomboshoz képest mégiscsak hatalmas előrelépés, és ha Te a gyakorlatban elégedett vagy vele, akkor ne mások véleményével foglalkozz!
Amúgy egy iPhone-fantól (tisztelet a kivételnek) általánosságban semmi jó reakcióra nem számíthatsz, a legtöbbjük gazdag és beképzelt laikus, aki lenézi az Androidosokat!
Jaj, ne foglalkozz az ilyenekkel.
En ram pl. folyamat irigykednek az osztalytarsak. Tavaly kemenyen dolgoztam, hogy megvehessem almaim gepet, par honap utan pedig a GTX 1080-at bele. Ahogy ezt megtudtak, egybol mondogattak, hogy minek nekem ilyen eros gep, penzkidobas... stb. Aztan meg azert is kirohogtek(!), mert en nem otthon vertem, hanem kuzdottem az almomert.
Mikor megvettem az iPhone XS-em, kezdodtek elolrol ezek a korok.
En azt mondom, szard le magasrol az ilyet, es orulj, hogy nem vagy olyan, mint ezek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!