Milyen Xiaomi telefonok vannak? Melyikre mondjátok azt, hogy árban is, meg úgy mindenben is elfogadható?
#3-as, anno 5 éve én "csak" 90 ezerért vettem Huawei-t, és 4 évig tökéletesen működött, soha nem volt szervizben, 4 év után is csak multimédiásan gyengült le, de telefonálni és netezni még most is lehetne vele, ha nem cseréltem volna le, milyen érdekes!!! 🙄😒
Kérdező, az ismert, nem noname márkák közül a Xiaomi ár-érték arányban verhetetlen, akármelyik kategóriában nézelődsz! 100 ezer Ft alatt amúgy szerintem jelenleg a Xiaomi Poco X3 a létező legjobb telefon, nagyon brutális, viszont sajnos még nem mindenhol kapható, annyira új! Vagy esetleg még a Xiaomi Redmi Note 9 Pro is nagyon szuper, illetve még a 9 Pro-val azonos tudásban, de a legnagyobb akksival Xiaomi Mi Note 10 Lite, csak annak meg nem bővíthető a memóriája, de mindenképp ez a 3 a legjobb telefon 100 alatt!
3-as.
Köszönöm a tanácsodat.
A Poco-ról nem hallottam egyáltalán , láttam már, mindenképp utána nézek.
A 9 pro-t azt ki néztem, be jött a tudása, kamerája is, sok videót néztem róla. És jókat mondtak.
Igen, a mi note 10 lite-al ez az egy bajom van, hogy sajnos nem bővíthető.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
ennyit a sziamiauról
inkább megnézném az új sony xperia 10 II-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!