Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Xiaomi telefonok...

Milyen Xiaomi telefonok vannak? Melyikre mondjátok azt, hogy árban is, meg úgy mindenben is elfogadható?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egy csúcskategóriás telefon. Eddig Huawei-m volt , meg is voltam elégedve, de most már nem vennék újabbat, mivel nincsenek már Google programok rajta.

2020. szept. 27. 19:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#3-as, anno 5 éve én "csak" 90 ezerért vettem Huawei-t, és 4 évig tökéletesen működött, soha nem volt szervizben, 4 év után is csak multimédiásan gyengült le, de telefonálni és netezni még most is lehetne vele, ha nem cseréltem volna le, milyen érdekes!!! 🙄😒

Kérdező, az ismert, nem noname márkák közül a Xiaomi ár-érték arányban verhetetlen, akármelyik kategóriában nézelődsz! 100 ezer Ft alatt amúgy szerintem jelenleg a Xiaomi Poco X3 a létező legjobb telefon, nagyon brutális, viszont sajnos még nem mindenhol kapható, annyira új! Vagy esetleg még a Xiaomi Redmi Note 9 Pro is nagyon szuper, illetve még a 9 Pro-val azonos tudásban, de a legnagyobb akksival Xiaomi Mi Note 10 Lite, csak annak meg nem bővíthető a memóriája, de mindenképp ez a 3 a legjobb telefon 100 alatt!

2020. szept. 28. 14:37
 22/25 A kérdező kommentje:

3-as.

Köszönöm a tanácsodat.

A Poco-ról nem hallottam egyáltalán , láttam már, mindenképp utána nézek.

A 9 pro-t azt ki néztem, be jött a tudása, kamerája is, sok videót néztem róla. És jókat mondtak.

Igen, a mi note 10 lite-al ez az egy bajom van, hogy sajnos nem bővíthető.

2020. szept. 29. 00:38
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

ennyit a sziamiauról

inkább megnézném az új sony xperia 10 II-t

2020. szept. 29. 22:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Bocs, nekem meg erre van pénzem és ennyi.
2020. okt. 3. 00:02
 25/25 A kérdező kommentje:
És ez egy ember panasza.
2020. okt. 3. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!