Milyen Xiaomi telefonok vannak? Melyikre mondjátok azt, hogy árban is, meg úgy mindenben is elfogadható?
Engem sose vonzott az Iphone, nem is tetszett a telefon se.
Mindenki azt veszi, amire van pénze, és ami be jön neki, ennyi :)
Én max 100 alatti összegekre gondoltam.
Nem annyi a fizetésem, hogy 100 fölötti telefonokat vegyek.
De furcsa a kérdés és a válaszok. Melyik xiaomi telefon tetszik ? Kezdjük ott.
Azt még nem értem hogy az 1.es miért gyulolkodik mert a xiaominak is van olcsóbb és drágább készüléke. Sőt mesélek. Ok is piacon kapható alkatrészeket raknak egybe ergo nagy eltérés nincs a telefonok között.
A miui mint felület meg szerintem a legjobb jelenleg.
Különben mi 10 lite.
Valahol most láttam mi 10 sima-t 110ert szerintem valamit elirtak de az nagyon komoly telefon.
Rakereshetsz.
Mi note 10 az szerintem lassú ennyiért azt ne, bár a kamerája isteni.
Igazából sok videót is néztem, ahol elmondják a dolgokat róla, és tetszett a Redmi 8 pro, és a 9 pro is.
A mi 10 sorozatot is nézegettem, eddig az is úgy be jött.
A dolog egyszerű. Proci sebességet nézni Google: AnTuTu telefon neve
Kb első találat.
Paraméterek publikusak, kamera leírások alapján. Így nem érhet meglepetés.
Köszönöm a válaszokat :)
Nézelődök
Igazából még egy kérdésem lenne, annyira nem vagyok benne ezekben a telefonokban.
Mi a különbség a Redmi, redmi note, és a mi, mi note telefonok között?
Mert ugye, van mindegyikből sima is, meg note is.
Én találtam egy oldalt így könnyebb lesz nézelődnöm. [link]
Ott vannak a kategóriák, és ott találtam a telefonokat.
YouTube-on is nézem, ezt a Tech2-t, őt ajánlották, hogy nagyon sok dolgot mond a telefonokról.
Én telefonvásárlás előtt a Mobilaréna tesztek alapján döntök, részletes elemzéseket írnak, a végén jó összefoglalással, egyszerű pontozással, amiből látható, hogy mik a telefon gyengeségei/erősségei, ráadásul olyankor, ha a teszt eredménye nem túl jó, ajánlanak az adott telefon helyett jobb alternatívákat. Eddig még soha nem nyúltam mellé, amikor az ő tesztjeikre bíztam magam és azok alapján választottam telefont, szóval neked is azt ajánlanám, hogy nézz ki néhány telefont, ami tetszik és olvasd el a róluk készült teszteket.
Válassz ki pár telefont, ami tetszik és olvasd el róluk a teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!