Mekkora volt a legnagyobb összeg, amit telefonért kiadtatok?
Figyelt kérdés
Nekem 130 ezer 2011-ben, az mai árfolyamon gondolom kb 200 lehet?2020. szept. 26. 12:20
21/25 anonim válasza:
Tavaly októberben vettem egy Galaxy A70-et 120 ezerért. Ezt a telót nekiadtam a kislányomnak, mert múlt hónapban lecseréltem egy IPhone 7-re, szintén 120-ba került, egyébként listaáron 170 ezer. Nem értem miért. Próbáltam visszacserélni vele, de nem ment bele. Legszívesebben kihajítanám az ablakon ezt a fos IOS-os phone 7-et, de inkább eladom potom pénzért, mert annyit ér, bár legszívesebben beledózeroltatnám a földbe.
22/25 anonim válasza:
Csak nem te vagy, aki flottásként vette a Vodánál és kérdezted itt (8 napja), hogy mennyiért lehetne eladni?
🤔
23/25 anonim válasza:
Én vagyok, de most délelőtt már túladtam rajta, lett egy A80-asom. Sokkal nyugodtabb vagyok. ;-)
24/25 A kérdező kommentje:
21: szóval vettél egy 4 éves telefont 120ezerért akciósan 170 helyett :DD
2020. szept. 28. 13:11
25/25 anonim válasza:
A #21-es, vett 2x 120-ért telefont, most meg vett egyet, amit kb. 160-tól lehet megvenni.
Ez összesen 400 ezer, de azt mondja odaadta a lányának az egyik 120 ezrest.
A másikat eladta potom pénzért, akkor azt kb 60-ért.
A helyében (bár nem vagyok abban), a lánynak jó lett volna egy 80 ezres, marad 40 ezer, ha nem csinál flottás "okosságot", megmarad 120 ezre, plusz 180 ezer amit most kiadott, az összesen 320 ezerért vehetett volna magának telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!