Samsung A71 vagy Redmi Note 9 Pro?
En is a ketto kozott vacilaltam, a xiaomi-ra esett a valasztasom, mert olcsobb volt es tudasban egyezett nagyreszt...rengeteg osszehasonlito videot neztem, be is doltem nekik.
De megbantam.😒
Ha nem jart volna le a 14napos visszavetelezesi garancia, vissza vittem volna...👎
Nem birja az akksi 1 napnal tovabb, surun lefagynak az applikaciok, a bongeszo. Mivel nincs rajta mar sehol se gomb a kijelzon (pl. menu gomb), ezert ha lefagy kb csak a kikapcs-bekapcs marad.
Kameraja jo lehetne, de megse annyira, mint ahogy reklamoztak.
A mono hangszoro hangazasa nem tul szep, kicsit dobozos.
Engem zavar, hogy nincs menu, hanem mindeb app kint van az "asztalon".
Merete amugy remek, kialakitasa szinten, az ujjlenyomat olvasos kis bemelyedes a szelen nekem pont kezre all, szupi.
De nem er 80ezret. Ez kb 50ezres kategoria...
Elotte samsung a50 2017em volt, haat klasszisokkal jobb volt...igy biztosra veszem, hogy akar a samsung a51 is jobb, mint a Redmi note 9pro
A samsung a71 meg bem is kerdes! Csak hat az joval dragabb...nekem nem fert bele.😒
9 prom van, kb. egy hónapja vettem. Tökéletesen elégedett vagyok vele, ár-érték arányban a legjobb a piacon, ilyen tudással 150-200 ezer körül találsz más gyártóktól telókat.
A akksija bitang jó (nekem ez az egyik legfontosabb), 3-4 óra youtube videózás kell ahhoz, hogy kb. 30%-t merüljön.
Nem amoled kijelzős, de ettől még nagyon szépen jeleníti meg a színeket, a videók abszolút élvezhetőek.
A kamerája is szuper, bár nem vagyok egy nagy fotós, de egész előnyös szelfiket lő és egy átlagos, családi fényképezőgépként is jól funkcionál.
Az anyaghasználat is príma, nagyon precízen össze van rakva elől-hátul gorilla glass üveggel. És úgy összességében egy nagyon szép telefon.
Hátrány lehet egyeseknek: nincs vezeték nélküli töltés és IP-védettség (ettől még egy stabil teló).
Szóval és bátran ajánlom megvételre.
2es:
Hat ez erdekes mintha nem ugyanarrol a telorol beszelnenek.🤣
Csatlakozom a második válaszolóhoz. Három hete van 9pro-m és maximálisan elégedett vagyok vele.
Az első nem tudom miről ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!