Hova menti a samsung galaxi a7 a letöltött pdf fájlokat?
Adobe acrobeat-tal olvasok telon. Ha nem nyitom meg egyből a a letöltött fájlt akkor csak alkalmazason belül a browse more files-ba tudom megnyitni. Onnan viszont nem tudom véglegesen törölni a fájlt mert hiába törlöm olvasás után onnan vissza tudom hozni.
Akkor honnan tudom törölni véglegesen?
Nincsenek ott.
Adobe meg mutatja éa az olvasás után törölt fájlt vissza is tudom hozni onnan
A legtöbb alkalmazás (a böngésző(k) főleg) a "Download" mappába töltik le a fájlokat...
De ha ott nincs, akkor egy jó fájlkezelő segítségével (pl TotalCommander) lehet fájlnév egy részére (jelen esetben a kiterjesztésre) is keresni, például jelen esetben ezzel a kereső kifejezéssel:
és ebben az esetben kilistázza a fájlkezelő az összes pdf kiterjesztésű fájlt.
Megjegyzés:
A "browse more files" -nál látnod kellene a mappa struktúrát is, így elvileg látnod kellene, honnan is nyitod meg az adott .pdf fájlt. Ha megvan az elérési út, onnantól bármilyen fájlkezelővel (akár a beépítettel is) le lehet törölni a szükségtelen .pdf fájl(oka)t.
A kérdésben a "letöltött" mit is jelent pontosan?
Mivel és honnan töltöd le a .pdf -eket? Kerestél rejtett mappákban is (illetve az "Android" mappában is)?
Nincs külön memoriakártya a telefonba.
Fb-n könyves csoportba vagyok benn onnan töltök le
A Facebook alkalmazás is a "Download" mappába tölti le a fájlokat emlékeim szerint (rég használtam).
Lehetséges, hogy kiterjesztés nélküli fájlokról van szó, ami nem teljesen szokatlan. Ilyenkor általában az Android is MIME típus alapján (beleolvas a fájlba a rendszer és beazonosítja annak típusát) határozza meg a fájl típusát. Ilyen esetben kiterjesztés nincs, így nem is lehet az alapján keresni. Marad az, hogy az "Adobe acrobat" által megnyitott fájlnév (és elérési útvonal) alapján szükséges beazonosítani a fájlt, esetleg a letöltéskezelő (nem tudom, hogy a Samsung -okon az hogyan működik) segítségével lehet még a fájlokat megtalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!