-Igazmondó- kérdése:
Samsung galaxy minimre letöltött fájlokat feltelepítem a memória kártyára, de mégis a telefonon is foglalnak helyet és hamar megtelek, mit tegyek, hogy a telefonon ne maradjanak fájlok, csak a kártyán?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 21:38
1/7 Beviz Elek válasza:
Gondolom az alkalmazásokra gondolsz.. Sajnos kis helyet igyis-úgyis fog foglalni, 100%ig nem fog átkerülni kártyára. Ha gondolod, próbáld meg a kövit:
1. Rootolod
2. Memkártyát particionálod: max 500mb ext2, maradék FAT32
3. Letöltöd az a2sd froyo alkalmaást playről.
Ha összejön, a teló az ext2-t belsőmemóriának fogja érzékelni, pakolhatod a cuccaid.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó elképzelés, csak a megvalósítással vannak gondjaim, pl hol is particionáljam?
2012. nov. 28. 21:50
3/7 Beviz Elek válasza:
Annyi, hogy a script helyett a2sd froyo-t használj.
A script tutira csak x10 mini/pro-n műxik, de a progi már máson is kell menjen.
A leíerásból csak a particionálást használd.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi dolgozom rajta :)
2012. nov. 28. 22:08
5/7 A kérdező kommentje:
Fú itt nagyon elakadtam, felraktam a froyot, be is rootoltam, de ott nem tudok mit csinálni.
2012. nov. 28. 22:34
6/7 A kérdező kommentje:
Akárhogyis de működik, köszöntem :)
2012. nov. 28. 22:50
7/7 Beviz Elek válasza:
Nincsmit, amúgy irtam privit, de semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!