Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehet tudni hogy amit...

Honnan lehet tudni hogy amit veszel eredeti vagy koppintás? )

Figyelt kérdés
Ma nevfaterom volt Telenor-nál azt mondta az eladó hogy a Nokia x6 ot Ők még nem forgalmazzák szoval amit látok interneten hamisítvány lehet?(árukeresővel)
2010. aug. 6. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bevagy szíva!

A Helyesírási szótárt és a fogalmazáskönyvet viszont lehet kapni

2010. aug. 6. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem forgalmazza sem a Telenor, sem a Vodafone, sem a T-mobile, attól még létezik a telefon, és amit interneten árukeresővel kerested meg és nézted az [most kapaszkodj meg!]: NEM HAMISÍTVÁNY.

Media Marktban én pl másfél hónapja láttam x6-ot. Akkor most az is hamisítvány volt? xD Vagy nem is létezik ilyen telefon, csak a kínaiak találták ki? omg. xD

2010. aug. 6. 18:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg valószínűleg a Telenoros eladó azért mondta, hogy nincs a konkurenciánál se (T-Mobile, Vodafone), hogy ne menj át oda és ne ott vedd meg. Ha annyira kell az a telefon, akkor egy próbát simán megér.
2010. aug. 6. 18:31
 14/15 A kérdező kommentje:
aha értem köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 6. 18:40
 15/15 anonim válasza:
attól még, h a telenor nem forgalmazza, más márkaboltokmár gyárthatják, csak még nem ért be magyar o-ra
2010. aug. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!