Szerintetek melyik telefon a legjobb és éri meg legjobban az árát?
Figyelt kérdés
szeretnék egy olyan telefont venni amivel nem dobok ki pénzt az ablakon. elérhető áron(ne luxus pénzt kérjenek érte)legyen de mégis okos. Gondolkoztam az iphone-on csak az elég drága, de a minőséget meg kell fizetni, meg tetszik a led-es samsung is, de az is drága. vmi tanács? előre is köszönöm2010. aug. 6. 17:38
1/6 anonim válasza:
Mire akarod használni. Leírod akkor tudunk segíteni. =)
2/6 A kérdező kommentje:
szeretnék vele wifizni, lehetőleg a kamerája is jó legyen + játék és zene. és köszi a segítséget :DDD
2010. aug. 6. 18:03
3/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
ez vicces, mert én is pont ezt a telefont néztem az előbb, hogy egész jó :P és köszi a linket
2010. aug. 6. 18:11
6/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a Samsung i8910(Omnia) HD:) Nekem is ez van, és 100%-ig meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!