Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez? (bővebben lent)

Miért van ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van T-mobile-os mobilinternetem, 3 GB-os. Ritkán használom, mert itthon van hagyományos vezetékes internet is, de ahányszor kapcsolódok a T-mobile-os kártyámmal a gépen, mindig kiírja ismeretlen telefonszámokra, hogy erről és erről nem fogadott hívásom volt. :S Nem tudom, hogy ez mit jelent, vagy mit kellene csinálnom és hogy más is van-e így?

Mivel ajándékba kaptam a stick-et, ezért a telefonszámát se tudom. Volt már, hogy beleraktam a sim-et telefonba, de akkor 0 forintot írt rendelkezésre álló egységnek.

2010. aug. 6. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
nah most várjál :D a SIM kártyádhoz van neked a 3GB net , vagy külön kaptál mobilnet sim kártyát is :D Annál johogy azt irja hogy 0 FT :D a hivásokat nem tom xD
2010. aug. 6. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Kaptam egy stick-et, amiben van egy mobilnetes sim-kártya. Ha kiveszem belőle, akkor telefonon tudok netezni, ha pedig a stick-kel együtt használom, akkor azon keresztül.:D

Egyébként a hívásokat nem értem, hogy ki akar hívni egy netezésre regisztrált sim-kártyát. :/

2010. aug. 6. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!