50.000ft.ig milyen dual, kártyafüggetlen okostelefont vegyek? Nokiák nagyon felejtősek?
Nokia 3 telefonom van. 3 éves, abszolút semmi problémám nincs vele.
Amióta mobiltelefonon van, kb. 20 éve, kb 90%-ban Nokiám volt, és egyedül a Lumia volt csalódás, az is csak amikor ráhúzták a win 10-et.
Honor 7.tel mi a probléma?
Nem tudom. Nokiát valamiért nagyon ócsárolják sajnos.
#6: Melyiket ócsárolják? Nem lehet, hogy olyanok, akik a Lumia win 10-ese után váltak meg a márkától? Ahogy írtam, az nekem csalódás volt.
De az androidos teljesen jó. OK, nem státusz szimbólum, nem lehet vele villogni. Ahogy a neve is egyszerű, tehát nem alél el a hallatán az, aki nem ismeri.
De én nem is erre használom. ;)
1-3as vagyok: amikor nekem honor 7em volt, egyszer leejtettem teljesen betört a képernyő, szóval nagyon gyenge, külsőre új állapotban gyönyörű nekem kék színben volt/van. Azóta mióta betört, minden romlott rajta, rá egy kis idővel már nem is érintkezett.
Nem tudom ha nem tört volna be, akkor meddig bírja, előtte Evolio m5-em volt ez már azért pár éve mikor ki jött, de akárhányszor leejtettem semmi baja nem lett, bírta nagyon.
Van pár jó típus, de ennyi pénzért olyan hű de sokra egyiktől se számíts!
Xiaomi Redmi 8
Xiaomi Redmi Note 8T (3/32 GB)
Huawei Y7 2019
Lenovo K5 Pro
Asus Zenfone Max M1
Vagy ha nem zavar a Google-szolgáltatások hiánya, akkor: Huawei P40 Lite E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!