Iphone 7 -et mennyiért tudnám eladni ebben az állapotban?
Akkut már cseréltettem fél éve utángyártottra, arra 100% ot ír most is, viszont egyre többen panaszkodnak, hogy nem jól hallanak. Lehet a mikrofonnal van valami, nem tudom, én már nem csináltatom meg.
Amúgy minden jó rajt.
Iphonet használtan kétszer ennyiért is elviszik. Amúgy ne hangoztasd. Rosszban mikrofon ne tedd előtérbe.
Ne mondogasd hogy rossz rossz elijeszted vele az embereket.
Na a magadfajták miatt lutri magyar piacon használt eszközt venni.
A te fajtád miatt élni nem érdemes ebben az országban. Mondat értelmezés nem megy? Nem azt mondtam hazudj valamiről, hogy jobbnak tűnjön. Csak ne hangoztass olyat sose amivel rossz érzést keltesz a másikban a vásárlással kapcsolatban, HA ELAKARSZ adni valamit.
Kiállhatnának áruházlánc alkalmazottak az élelmiszer, pékség részlegre és mondhatnák az arra sétáló vevőknek, hogy "nem érdemes nálunk vásárolni, egy utcabál arébb a másik bolt kevésbé zsúfolt, olcsóbb és a kenyér is frissebb. Hajrá üzlet politikai :)
30 körül talán
függ attól is, hogy mondjuk tiszta karc-e ?
hány gigás
ha szép az állapot meg mondjuk 128 gigás akkor nyilván többért, de nézd meg a többiek mennyiért adják és kalkuláld be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!