A samsung galaxy a20e jó telefon (egy 13 éves gyereknek)? (Több lent)
Szóval, a gyereknek samsug galaxy j3 (2016)-ja van egy éve (az előtt egy még gagyibb huawei volt) de màr nagyon elege lett abból hogy nulla tárhelye van és a szelfi kamerája is borzasztó, ezért az evek alatt összekapart zsebpénzéből szeretne venni egy új telefont aminek minimum 32 gb a tárhelye, az akksija jo és nem merül le 30 %-ról nullára és a szelfi kamerája mimimum 8 a hátlapi pedig minimim 12 megspixeles. Mivel az egyik jó barátjának már egy ideje galaxy a20e-je van, ezt szeretné megvenni ő is mert jó kis telefonnak tűnik és nem is drága, DE! Az apja nem szeretné ha ezt venné a gyerek, mert az egyik munkatársának ilyen volt és nagyon nem ajánlja.
1-1,5 (max 2 de inkább csak másféklel számolok mert eddig egyik telefonja sem bírta 2 évnél tovább, bár eddig csak 2 telefonja vvol mint mondtam ez a galaxy j3 2k16 és az előtt egy kb 30k ft-s huawei) évet kibír egy a20e?
Nagyon jó lenne ha legalább 1 fe inkább 1,5 évet kibírna. Tapasztalatok?
Anyukámnak Galaxy A21S típusú telefonja van. Üzemideje kiváló, 32GB pipa, előlapi 13 MPx-es, hátlapi 48 MPx, 8 MPx, és két 2 MPx-es kamera. Szóval szerintem ez is pipa, sőt... 5000 mAh-es akksi, nagyon jó üzemidővel, ahogy írtam is. Akár 2 napot is kihúzhat vele tapasztalatok alapján.
Nem sokkal drágább az általad említett modellnél, de mindenképpen jobb.
Ja, amúgy "nem merül le 30 %-ról nullára", ez akksi hibát jelent, tehát, ha a telefon olyat csinált, akkor az akksija avult el, esetleg hibásodott meg időközben.
Lehet, hogy besegít otthon, vagy ilyesmi. Kár ebbe belemenni, mert alapvetően semmi közünk hozzá.
Én 16 évesen összehoztam egy 450k-s gamer pc árát. Mi volt a titok? Nyári munka, ösztöndíj. Jövő nyárra egy 11 Pro Max a cél. Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.
Köszönöm szépen a válaszokat :)) 1. válaszolónak: Sajnos ezt csinálta mind2 telefon, az egyikkel az is megesett hogy 24 százalékon volt, felraktam tölteni, és 2 mp után kiírta hogy 100 százalék, boldogan levettem a tölttőről hogy "varázs töltő", de persze ez csak azt jelezte hogy sz ar az aksija, mert amilyen gyorsan "feltöltött" olyan gyorsan le is merült 0-ra :D
Mint mondtam, évek alatt kapartam össze annyi pénzt amennyi most van a tulajdonomban..(azért írtam hogy az 50k nem drága mert 80k van.) Kapok havonta 1500-at, esetleg egy hónapban egyszer kapok egy black jack kaparós sorsjegyet amivel szoktam nyerni 200 max 500 ft-ot xDD és igen, besegítek itthon is, nem úgy van az hogy "hopp az ölembe pottyan minden hónapban 5000 ft" :'D De igen, ebbe ne menjünk bele, csak azért írtam le hogy ne gondoljátok azt hogy el vagyok kényeztetve mert nem szeretem ha ezt hiszik rólam :(
méegegyszer köszi a válaszokat, leginkább neked 1. :) Utánanézek ennek a készüléknek :)
Igazán nincs mit, hidd el, nem bánod meg, anyum is imádja azt a telefont. :)
És nem rossz dolog, hogyha te gyűjtöd össze magadnak a pénzt azokra, amikre vágysz, mint ahogy írtam a #4-es válaszomban is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!