Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nékt hány évet szokott kibírni...

Nékt hány évet szokott kibírni iPhone? Van itt olyan akinek 7èves iPhoneja és még működik?

Figyelt kérdés
Nektek
2020. szept. 7. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sógoromé 10 éves
2020. szept. 7. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az abdroid 2-3 év között mind bedöglött, pedig 2 Sony és 1 Samu volt

Elegem lett vettem egy almát, egy hónapja ami sokkal jobb mint az elődjei...x mondta, hogy neki a 2012-es Apple Padje is megy, sőt kapott is frissítést...

2020. szept. 7. 09:55
 3/9 Morzsi007 ***** válasza:
Családban van egy 6-os, amit én vettem anno 2014-ben. Anyukám használja, minden működik rajta. Egy aksi cserén esett át. Van még 2db SE, ami 4-5 éves. Aksi csere, meg az egyikben home gombot kellett cserélni, a sok fb meg messenger, elbánt vele.:-) Régebben a 4S-em 6-7 évet kibírt.
2020. szept. 7. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Az iPhone 6S-em meg tokeletesen mukodik, az akksija mar kicsit gyenge (68%), de ennyi, ugyanolyan stabil, a gomb sem romlott el, stb. 2015-ben vettem. (Azota egy ujabbat hasznalok, de csak a nagyobb tarhely miatt.) Elotte volt egy 3GS-em, azt is sokaig nyuztam, legutobb nehany eve meg mukodott, de azota nem tudom mi van vele, ocseme lett mint jatszos telefon, aztan elkevertek szerintem valahova.
2020. szept. 7. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
A galaxy s3-amnak most van a 8-ik szülinapja, jó egészségnek örvend. Igaz az akku már nem számolom hanyadik, de a többi jó.
2020. szept. 7. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 4S-t nyúztam majdnem 6 évig, az utolsó pár hónapban már nyűgnek éreztem, így lett 8-ra cserélve, azt lassan 3 éve használom gond nélkül. Családban van 7-is megjelenés óta, nem érzek semmi különbséget a 7 és a 8 között sem, szóval maradnak még jó darabig szerintem.
2020. szept. 7. 10:35
 7/9 anonim válasza:

Nekem az iPhone 6S 1 évet és 2 napot bírt. Pont lejárt a garancia és zárlatos lett az alaplapja. Csalódtam benne, mert 2-3 évig tévedtem azért vele. Nem érte meg megjavítani, kuka lett.

Utána iPhone 7. Ez kb 2 évet bírt ki. A váz valamitől elhajtott , lehet rá ültem aztán tönkre ment benne a wi-fi. Mindez nem is lett volna annyira baj mert mobil netről volt használva, majd akksi cserés lett és a csere után tönkre ment a közelség érzékelő, majd később a hangszóró is eldugult. Rosszul hallottad a másik felet. Jelenleg a fiók mélyén várja hogy megegye a rozsda. 😅

Utána iPhone 8, két hétig, bele raktuk vízbe és beázott. Két napig működött még aztán utána használhatatlan lett... persze erre a garancia nem vonatkozott.

Utána egy Huawei-t használtam fél évig, jelenleg meg P40 van.

Ez mind kicsit több mint 3 aév alatt.. nem terveztem ennyit telefonokra költeni, de mindig lesz velük valami baj

2020. szept. 7. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:

van itthon egy 4 éves 5s

meg egy 3 éves 7 hetes

5s mai napig használatba van a családba

a hetesem meg csak porosodik mert váltottam és mit számít

2020. szept. 8. 19:43
 9/9 anonim válasza:
tuti cigó vagy xddddd
2020. szept. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!