Nékt hány évet szokott kibírni iPhone? Van itt olyan akinek 7èves iPhoneja és még működik?
Nekem az abdroid 2-3 év között mind bedöglött, pedig 2 Sony és 1 Samu volt
Elegem lett vettem egy almát, egy hónapja ami sokkal jobb mint az elődjei...x mondta, hogy neki a 2012-es Apple Padje is megy, sőt kapott is frissítést...
Nekem az iPhone 6S 1 évet és 2 napot bírt. Pont lejárt a garancia és zárlatos lett az alaplapja. Csalódtam benne, mert 2-3 évig tévedtem azért vele. Nem érte meg megjavítani, kuka lett.
Utána iPhone 7. Ez kb 2 évet bírt ki. A váz valamitől elhajtott , lehet rá ültem aztán tönkre ment benne a wi-fi. Mindez nem is lett volna annyira baj mert mobil netről volt használva, majd akksi cserés lett és a csere után tönkre ment a közelség érzékelő, majd később a hangszóró is eldugult. Rosszul hallottad a másik felet. Jelenleg a fiók mélyén várja hogy megegye a rozsda. 😅
Utána iPhone 8, két hétig, bele raktuk vízbe és beázott. Két napig működött még aztán utána használhatatlan lett... persze erre a garancia nem vonatkozott.
Utána egy Huawei-t használtam fél évig, jelenleg meg P40 van.
Ez mind kicsit több mint 3 aév alatt.. nem terveztem ennyit telefonokra költeni, de mindig lesz velük valami baj
van itthon egy 4 éves 5s
meg egy 3 éves 7 hetes
5s mai napig használatba van a családba
a hetesem meg csak porosodik mert váltottam és mit számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!