Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy A41 színképzési...

Z003 kérdése:

Samsung galaxy A41 színképzési hiba?

Figyelt kérdés

Nagyából két hónapja vettem egy új Samsung galaxy A41-et. Az utóbbi napokban vettem észre hogy valami nem teljesen stimmel a képernyő színével, vagyis inkább az ikonokéval azon belül is a kék és a piros színűekével. Olyan mintha egy filter lenne a képernyőn ami a kék színt torzítja zöldre, az effekt főleg a képernyő bal felső sarkéban a legerősebb. Például ha a messenger ikonját a képernyő jobb alsó sarkába húzom akkor kék viszont ahogy közelítem a ball felső sarokba egyre zöldesebb árnyalatú lesz. A piros színek nem torzulnak csak mintha túl kontraaktosak lennének.

Le frissítettem minden szoftvert amit tudtam és visszaállítottam az alapértelmezett témát de az se segített.

Valaki esetleg tudna segíteni hogy mi lehet a probléma?

2020. szept. 6. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gyári hibás a kijelző. Ezzel a szervizhez kell fordulnod, garanciálisan megcsinálják (amennyiben nincs törve).
2020. szept. 6. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy a 20-asról van szó, de hátha ez a hiba:

[link]

2020. szept. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!