Mi ebben a hirdetésben, iphone se, a buktató?
Először is olcsón adja, doboz nélkül.
Viszont, ami nekem nagyon gyanús, ha valami turpiszság van benne, hogy ilyen színben nem árulják. Törve lehetett a hátlapja?
nem tudom, mit kell ezen hisztizni. akinek van pénze, vesz egy új iPhone-t.
akinek meg nincs, annak jut az ilyen használt.
honnan tudjátok, hogy baja van? leesett, összetört, kicserélték a hátlapját. nagy dolog. 10-ből 9 ember szerintem pont észre sem veszi, hogy ilyen színben nem volt.
nem hinném, hogy ti is fél áron adnátok az egyébként saját költségen megjavított, viszonylag fiatal telefonotokat csak azért, mert korábban megsérült.
most az, hogy 2 hónap után tönkremehet-e, az már legyen a vásárló problémája szerintem, használt cuccnál számolni kell ezzel, ugyanúgy benne van egy olyanba is, amit 20ezerrel drágábban megveszel, lehet szintén leesett már, csak az megúszta sérülés nélkül, és lehet az is elromlik 2 hónap múlva, ha úgy esett.
az IP védelemről meg csak annyit, hogy azt továbbra is laboratóriumi ideális körülmények között tesztelik, tehát ha épp egy nem ideális körülmények között ázik el a telefonod, akkor hiába lobogtatod, hogy de a gyártó szerint csepp vagy vízálló, attól még lesz egy elázott telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!