Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudd a samsung s5230?

Mit tudd a samsung s5230?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 08:12
 1/3 anonim válasza:
Saját tapasztalatból beszélek, én fotózásra annyira nem ajánlom, szép képeket csinál de sokszor homályos mert valami baj van vele. Alapvetően semmi gond nincs vele, egy érintőképernyős mobil, elég olcsó és jó telefon. Ajánlom ha vásárlás előtt állsz és nem akarsz sok pénzt áldozni egy telefonra
2010. aug. 6. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is tapasztalatból beszélek. Előző válaszólónak nem baj van a kamerával hanem bekéne állítani rendesen és akkor nem lesz homályos a kép, vagy ha fényképezel lehet, hogy kicsit beremeg a kezed és azért homályos. Alapjáraton nekem normálisan bevan minden állítva és nagyon szép képeket csinál. Nyaraláson a fényképezőt nem is használtam, hanem csak a telefon kameráját és tök szupíí:)

Sok mindent nem tudd a telefon érintőképernyős, minden második embernek ilyen van, viszonylag olcsó mint a többi érintős, nincs benne wifi:O...de többi infóért keress rá telefonguru.hu oldalon.

Amúgy jó telefon, nekem tetszik, semmi bajom nem volt még vele:)Kb: 6hónapja használom.

2010. aug. 6. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most cseréltem le ezt a telóm egy nokia 5230ra xD

Hát nem tudom én nem ajánlom:D A nokiám a 2megapxeles kamjával sokkal szebb képeket csinál mint az a 3megapixelével és nekem minden jo bevolt állítva de ahogy a kezem kicsit megremegett elmosodott az egész. Ezt leszámítva semmit nem tud a telefon max annyit mint egy sima átlagos telefon, se 3G se semmi plusz. Egyedül ami plusz benne az az érintőképernyője. De még csak téma sem tehető rá max a menü hátterébe egy kép ami az almenükre nem is érvényes ugyh nagy megoldás O_o". Ezt leszámítva nekem nem volt bajom a telefonnal nem fagy le, nem lassú, érzékeli az érintést tehát nekem nem volt vele igaziból gondom de egy hot buta telefon op rendszer és minden plusz nélkül. pedig nekem nem nagyok az elvárásaim mert csak zenét hallgatok rajta és szeretem a saját személyemre szabni a telefont (témák és jó sok fajta beállítás segítségével). Szerintem mérlegelj mire akarod használni és úgy dönts vele kapcsolatban.

2010. aug. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!