Értesítéseket küld a telefon mindenféle oldalról, hogy kapcsolhatom ezt ki?
én soha nem néztem ilyen tartalmat mégis megvagyok, és nem hitélet miatt, ha nem lennék hívô akkor se érdekelne.
Hogy válaszoljak is. Ez android igaz? Vagy gyáribeállítások vissza, vagy egy vájrusírtó, ha ez se akkor szervíz, de ha ilyeneket szoktál nézni, az a felugró trójai szokat nem zavar. 🤣😂
Ilyen az, amikor ketten idejönnek ítélkezni, de még akkor megoldást sem tudnak kínálni. Az első már szervizbe akarja küldeni ilyen pitiáner probléma miatt, kajakra hihetetlen.
Chrome --> Beállítások --> Webhelybeállítások --> Értesítések --> ami itt engedélyezve van, arra rányomsz --> törlés és visszaállítás.
2-es vagyok.
én nem ítélkeztem!
csupán tényállást közöltem! :)
szigorúan empirikus úton! :DDDDD
Én így csinálnám:
Chrome ➡ Beállítások ➡ Webhelybeállítások ➡ Az összes webhely
Innen minden felesleges/gyanús oldalra rákoppintasz egyesével, aztán "Törlés és visszaállítás" gomb.
Ezzel a módszerrel nem csak az értesítések tüntethetőek el, hanem az adott oldalak összes sütije is. Ez azért lehet hasznos, mert így más felkeresett oldalak nem láthatják a korábban felkeresett (kártékony/érzékeny) oldalak által a készüléken hagyott nyomokat.
Illetve ezek után a további hasonló problémák elkerülése érdekében javaslom az inkognitó módban történő böngészést, amikor ismeretlen/veszélyes oldalakra látogatsz... Az inkognitó lapok bezárása után a böngésző törli a sütiket/webhelyadatokat és a böngészési előzményeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!