Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jelennek meg az...

Miért nem jelennek meg az értesítések a Nokia 3.1+ telefonon?

Figyelt kérdés
Amióta frissült az Android, a telefon nem mutatja az értesítéseket az alkalmazásoknál, ha azok nincsenek kinyitva. Csak a gmail értesítéseket mutatja, a whatsapp-ot és az instagramot nem. Hogy lehet megoldani hogy továbbra is megjelenjenek az értesítések?

2020. jún. 6. 23:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A beállításoknál engedélyezve vannak az értesítések. Csak akkor jelenik meg az értesítés pl a WhatsAppon ha épp rajta vagyok. Tapasztalatok már hasonlót?
2020. jún. 6. 23:03
 2/18 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam hasonlót. Esetleg mindent újra telepítesz? Rendszer visszaállítás mentésről?

Vagy hardreset? Softreset?

Rendszerfrissites volt? Mióta van a probléma?

2020. jún. 7. 00:49
 3/18 A kérdező kommentje:

Újraindítottam pár napja, és automatikusan frissült a rendszer. Android 10-re váltott. Így nem engedi hogy bekapcsoljam a pop-up értesítéseket.

Tudja valaki hogy lehet az Android 9 - es verzióját visszakapni? Mert azt írja hogy azért nem mennek a pop-up értesítések, mert az általam használt Android verzióban már nem jelennek meg a felugró értesítések. Előző: neked sikerült megoldani a problémát?

2020. jún. 7. 09:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Az android 10-ben már az alkalmazások pontban az adott alkalmazásra kattintva tudod az értesítések megjelenését szabályozni.

Javaslom járd körbe a beállításokat, és utána gondolkodj az android 9-re való visszatérésre, mert az nem egy egyszerű folyamat.

2020. jún. 7. 18:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Az összes értesítést bekapcsoltam, de úgy sem mutatja őket, csak ha rajtuk vagyok... :(
2020. jún. 7. 21:05
 6/18 anonim ***** válasza:

Teljes értékű frissítés volt, vagy béta esetleg alfa Programm?

Ha más nem maradt, akkor egy visszaállítást csinálj.

2020. jún. 7. 21:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy teljes értékű vagy sem, újraindítás után több minden megváltozott és csak azt írja hogy Android 10. De talán az lessz a legjobb ha elviszem egy szakemberhez, vagy visszatérek az Android 9-re, mert nem nagyon jön be ez a tízes.
2020. jún. 7. 21:59
 8/18 scill válasza:
Sziasztok! Ugyenezt tapasztalom én is, nokia 3.1 plusz, nekem is egybeesik körülbelül aaz android frissítéssel a hiba :(
2020. jún. 19. 21:58
 9/18 A kérdező kommentje:

Szia 8-as. Ha sikerül megoldani a problémát akkor légyszi írj.

Lehetséges hogy kijavítják majd ezt a hibát?

2020. jún. 19. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogják javítani, a kérdés hogy mikor... Az szokott néha elfelejtődni...
2020. jún. 19. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!