Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről a két...

Mi a véleményetek erről a két telefonról?

Figyelt kérdés

[link] [BlackBerry]

[link] [Nokia]

2010. aug. 5. 19:56
 1/8 Vazul-néni válasza:

1. sz@r

2. kevésbé sz@r :D

2010. aug. 5. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
szarok bár blackberry kinézete jobban tetszik
2010. aug. 5. 20:13
 3/8 anonim válasza:
sztem a black berry jobban néz ki én is iylet kartam veni csak minimum 3 megapixeles telefont akartam venni. ez meg nem volt annyi..:/
2010. aug. 5. 20:14
 4/8 anonim válasza:
a blackberry jobban néz ki, viszont a nokiát választanám, mert tovább bírja sztem.
2010. aug. 5. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

első hígszar

második márkásszar

2010. aug. 5. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért sz*rozzátok ennyire mindkettőt? Netán-tán valamelyikőtök tapasztalatból írta, hogy ennyire rosszak? Mindegy köszönöm azért a válaszokat
2010. aug. 5. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem rim blackberry 8520am volt,jó telefon,jó anyagból,jó kamera,logikás,jó akku és üzemidő,sokkal jobb,mint az a második loszar
2010. aug. 5. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ulyan nokiája van egyik haveromnak,hát elmondom h anyukám se k510i je 1.3mp s kamerával szebb képet csinál,a hangzása meg olyan mint valami szar orosz magnónak
2010. aug. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!