Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tettem a telefonba SD-kártyát...

Tettem a telefonba SD-kártyát és a telefonom nem hajlandó arra rakni az adataimat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idáig nem volt memória kártya a telefonban. Most tettem bele, de nem tudok semmit telepíteni, fotózni, videózni, stb. mert azt írja ki a telefonom hogy 'kevés a szabad terület'. Az tény hogy a belső tárhelyet mindjárt betelik, de ott van az SD-kártya. Próbáltam átteni az fájlokat a memória kártyára,de nem megy. Valaki tudna segíteni? Ha tudjátok a megoldást légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!:)

2020. aug. 30. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Formázd az sd kártyát telón
2020. aug. 30. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
vedd ki!
2020. aug. 30. 01:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Az alkalmazásaid egy részét át lehet helyezni az sd-kártyára. Illetve a fotókat, vidiket, zenéket is.

Az alkalmazásokat a Beállítások->Alkalmazások(vagy valami hasonló) menüben rákattintasz egyre és lennie kell valami olyannak, hogy Áthelyezés az SD kártyára vagy Tárhely és azon belül

A fotókat, vidiket zenéket a fájlkezelőből simán át tudod rakni.

2020. aug. 30. 02:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Kompatibilis az SD kártya a telefonnal? Tehát benne van a mérethatárban, valamint megfelelő verziószámú?
2020. aug. 30. 07:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem se engedi attenni ilyenkor. Nincs szamitogeped, hogy lementsd addig a dolgokat? Vagy pár felesleges, törölhető fajl?csak annyi, hogy eltunjin az a jelzes.aztan indulhat ujra így
2020. aug. 30. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogyan "póbáltad"?

Bizonyára van rajta valami fájlkezelő. Azzal kijelölöd a képek, videók mappáját(DCIM), másolás, átmégy a kártyára és ott beilleszted. Amikor átmásolta, letörlöd a belső tárhelyről. Vagy kösd számítógépre USB kábellel és másold arra, aztán töröld a telefonról.

Ha viszonylag új telefon, akkor alkalmazásokat valószínűleg nem tudod áthelyezni.Töröld azokat, amik nélkülözhetőek.

2020. aug. 30. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Aztán a kamera alkalmazásban állítsd be, hogy SD-re mentsen.
2020. aug. 30. 09:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. aug. 30. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!